Pascalidou Powerweek 2020

Pascalidous prisade Powerweek firar tio år! Hittills har hundratals människor i alla åldrar följt med till Alexandras smultronställen – från kreativitets- och skrivarresa på Koh Lanta till tränings- och inspirationsveckor på Andros, Santorini och Kreta. Vi firar genom att bjuda på en ny magisk destination med ännu mer energi och livsglädje! Nytt för i år är att vi får skaka loss till rytmer som får våra väsen att sprudla av livslust under ledning av Alcazar-stjärnan Tess Merkel!

Pascalidou Powerweek 2020
Pascalidou Powerweek 2020

För tionde året i rad arrangerar Alexandra drömresan för er som längtar efter påfyllning och pånyttfödelse, introspektion och reflektion. En stärkande, stimulerande vecka i solen med yoga, dans, meditation, vattensporter och vandringar, samtal och skrivövningar som gör underverk. I år går resan till en ny destination vid det Joniska havets kristallklara, smaragdgröna vatten. Isola Verde är ett Wellness-hotell i grönska. Annika Jankell blir för tredje året vår ciceron för gruppen i Yogans välgörande värld med daglig praktik för både nybörjare och frälsta yogisar. Annika hjälper oss hitta vår inre kraft och livslust, tänja gränserna och försena åldrandet genom Tibetanska tricks. Alla är välkomna oavsett nivå, inga förkunskaper krävs. Dagliga dopp i det helande havet, skratt i solen, fysiska och mentala utmaningar och djup avkoppling och avslappning väntar för dig som vill vara en del i en liten grupp.

Veckan kommer att erbjuda gudomligt god grekisk närodlad och näringsrik mat. Alexandra kommer förutom motivations- och inspirationsövningar även att som vanligt inviga er i den grekiska kulturens, filosofins och mytologins hemligheter. Blicka inåt, backa för att ta sats, väck liv i kropp och själv, hitta din passion och vision för allt det nya.

Vad behöver jag ta med

Ny dagbok och favoritpenna.

Solskydd, Bad- och träningskläder, gympaskor, middagskläder och kvällskofta.

Dagsprogram

7.00
Morgondopp och Promenad för de morgonpigga

7.30 – 9.00
Olika typer av Morgonyoga och Meditation

9.00 – 10.00
Samtals- och Skrivövningar.

10.00
Hälsosam frukost i solen med färskpressade frukt- och gröna juicer och smoothies, nötter och en uppsjö av vitaminrika läckerheter.

11.00 – 16.00
Sol, bad i pool eller hav, lek, vattensporter, besök i byn, SPA-behandlingar och utflykter.

16.00 – 18.00
Dans / Kampsport / Yoga / Pilates

18.00-19.00
Kvällsdopp i havet

19.30
Middagsbuffé på temat från jord till bord.

Om veckan

Var: Wellness-hotellet Isola Verde i Sivota, vid Joniska Havet i nordvästra Grekland.

När: Fredag 29 Maj till 5 Juni 2020. Avgångar från Stockholm, Göteborg.

Hur: Anmäl dig här och förändra ditt liv.

Kostnad: 15.000 kr för del i dubbelrum. 18.000 kr för eget rum.

Vad ingår i priset?

  • Flyg tur och retur
  • Frukost & Middag
  • Del i dubbelrum
  • Mental & Fysisk Träning fyra timmar dagligen
  • Mat ombord på flyget
  • 1 incheckat bagage
  • Transfer till och från hotellet
  • Hemliga utflykter & överraskningar

Dela på