Pascalidous Power Week 2020 med Tess Merkel & Annika Jankell!

Hej kära vänner och hoppas ni mår fint!

Nu är det äntligen dags att presentera Pascalidous Power Week som i år firar 10 år!

Pascalidous Powerweek 2020 blir vid det magnifika smultronställe i Epirus i nordvästra Grekland - ett dopp i Syvota

För att fira tar jag med Er till ett nytt magnifikt smultronställe i Epirus i nordvästra Grekland.

Vi reser den 29 maj vid 06.00 och tar vårt första havsdopp redan vid lunch i Syvotas smaragdröna vatten.

Under veckan tar jag med er på en härlig bergstur i Zagori. Vi andas in den friska luften i någon yoga-pose och låter oss hänföras av den dramatiska naturen. Vi tar en båttur till Robinsonön Antipaxos med kritvit sandstrand och turkost vatten och vi hämtar helande kraft i det Joniska havet.

Varenda morgon inleder vi med Yoga och Meditation under ledning av kärleksgurun Annika Jankell. Alcazar-stjärnan Tess Merkel får oss att skaka av oss stress och spänningar och virvla runt med Dans och Musik som väcker livslust och föranleder både svett och skratt.

Jag kör jag min mentala massage och motivationsövningar med skrivande och samtal där jag väver in grekisk mytologi och livsfilosofi.

Under veckan bjuder jag också ett egenkomponerat kreativt kampsportspass där vi lär oss grymma tricks och finter.

Det blir ett minne för livet, enligt flera återkommande gäster som blivit mina vänner. De flesta kommer själva och delar gärna rum med främlingar som snart blir nya vänner. Jag vet inte hur många tackbrev jag har fått genom åren av människor som jag råkat slumpa ihop och som sedan blivit oskiljaktiga. För dem som vill finns givetvis även enkelrum.

Du behöver inte ha förkunskaper i varken yoga, dans eller kampsport. Vi blir en liten exklusiv grupp och anpassar all träning till var och en individuellt så att alla behov och önskemål tillgodoses.

Det enda du behöver är att anmäla dig och komma med ett öppet hjärta som kommer få slå och njuta. Efter alla dessa år och resor kan jag garantera att vi återvänder den 5 juni 2020 som de bästa versionerna av oss själva – mjukare i hjärtat, starkare och smidigare i kroppen, solkyssta och skrattande, nyttigt närda och kraftigt nervarvade.

Nu återstår bara några klick på denna länk och så är du varmt välkommen till en resa som gör underverk för både kropp och själ. Klicka och Anmäl dig Här.

Pascalidou Powerweek 2020 - en härlig bergstur i Zagori
Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *