Poolparty in Porto Rafti!

20120708-223148.jpg Idag var det heldagsfest vid poolen med min släkt från New York som är här på stort, fett, grekiskt bröllop! Melina och jag hade en drömdag med ljuvlig mat och härligt sällskap av ett femtiotal släktingar och vänner i alla åldrar! Vi dansade till lunch och sjöng till middagen. Hoppas ni har det fint. Njut för livet är kort.

Dela på

4 Svar på “Poolparty in Porto Rafti!”

  1. Härligt med bröllop Alexandra, och vad trevligt att träffa långväga släkten!
    Idag har solen skinit hos mig och jag har bl.a. varit på dejt med kärleken, cyklat en runda med
    dottern och avslutat kvällen med gott grillat till middag, vilken vi intog på vår fantastiska altan. Till efterrätt blev det grillade nektariner med vaniljglass. Slutligen tittade vi på solnedgången samt på himlen som höll på ändra form och färg….vackert!
    Snacka om att njuta!!!!!!
    Kram på dig!!

  2. igår var vi en grupp på 50 personer som sjöng allsång tillsammans i gröngräset med en orkester till ,Sedan åt vi matjesill,färsk potatis ,med gräslök och gräddfil ,sallad och kavringsbröd med ost ute i det gröna i den ljumma sommarkvällen.Idag var vi en grupp på 25 personer som gjorde en vandring tillsammans med en guid ,det var regnigt men med regnkläder blev det en fin vandring efteråt besökte vi en kompis hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *