Jag hatar min granne!

20120710-000151.jpgNej, inte den här grannen som bor under mig och envisas med att bränna baken varenda dag. Det är den saudiarabiske shejken som bor granne med mig i 1000 kvm och pool och personal i pigkläder och eminenta kockar som kommer farande med feta fiskar, färska humrar, ostron och champagneflaskor. Redan innan han anlänt med sin helikopter på taket har personalen jobbat frenetiskt med trädgården och fasaderna. Shejken har ett magiskt mastodonthus, vägg i vägg med min lilla lägenhet, som han besöker två veckor om året. Ändå arbetar personalen året runt med att putsa, städa och rengöra poolen. Det sägs att han har två fruar men de går aldrig ner till stranden som ligger nedanför våra fötter. Istället verkar de grilla hela dagarna så att mina näsborrar lider av avund. De filippinska pigorna springer i trapporna som om vattnet har gått eller shejken håller på att avlida. Själv står jag i bikini och sprutar vatten över hela balkongen för att den inte ska börja brinna av värmen. Grannbruden under däremot verkar vila och vilja provocera shejken med att ständigt gå runt i en enda rosa rosett. Jag hatar inte min granne men jag vill ha hans hus, hans pool, hans helikopter och hans mat. Nu!

 

Dela på

7 Svar på “Jag hatar min granne!”

  1. Det finns nog en lösning på det problemet Alexandra, du får helt enkelt gifta dig med honom, du har ju din lägenhet att gå ”hem” till de 2 ggr han är på besök om du inte vill träffa honom. Vad det beträffar hans övriga fruar får du se som ”övrig personal”
    Jag menar, vad gör man inte för 1000 kvadrat och egna kockar.
    Ha det bra i värmen,
    /kram

    1. Tomas: Det är inte så enkelt som det låter.

      För det första så är det en slags prostitution, som Alexandra skriver.

      För det andra så skulle den personen in gå med på att gifta sig med en kvinna med en annan religion än hans, vilket skulle tvinga henne att konvertera.

      För det tredje så bör du, innan du ger en kvinna ett sådant förslag fundera på om DU skulle vilja gifta dig med en kvinna som har två andra män. Du skulle dela henne med dessa, och hon skulle bestämma när hon skulle vilja att du behagade henne. Skulle du klara av det? Om svaret är nej skall du inte kräva något sådant av en kvinna.

      MVH
      Harald
      ( varfor-bli-upprord.blogspot.se/ )

    2. Näh Tomas, Alexandra är ”öppnad” o begagnad i arabens ögon!
      Alexandra får nog vädja till nån rumänsk maffioso, de är inte så nogräknade.

  2. Jaja,, får väl tillägga då för säkerhets skull att det var skrivet med 100% ironi, eftersom jag vet att så aldrig skulle ske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *