Good Morning!

20120916-081315.jpg

20120916-081332.jpg

20120916-081408.jpg

20120916-081420.jpg Promenader i Central Park, hos frisören med min kompis Achilles från Paris som är här på jobb, en gigantisk köttbit till middag med Micke Nyqvist, fotografen, som blivit pescatorian och tycker att detta borde bli min sista köttbit. Käkade middag med bl.a. Johan Renck som är en riktigt rolig prick. Vi avhandlade skillnaderna mellan Stockholm och New York. Det finns ett oändligt driv i den här staden. En pulserande framåtanda som piskar fram kreativitet. En oemotståndlig målmedvetenhet som lockar hit all världens kraft. En plats där misfits hittar hem. Där normaliteten är en bagatellartad banalitet. Inte önskvärd. Här vill ingen vara som alla andra. Här vill alla sticka ut. Det är befriande och krävande på en och samma gång. Idag måste jag jobba. Mina två intervjuobjekt är dock något undflyende. Men skam den som ger sig. Jag fångar dem i flykten. För flykten är en rörelse som fascinerar mig. Kärlek till er alla och hoppas vi alla kan bryta oss loss från likriktningens bojor. Må vi våga vara de vi innerst inne är.

Dela på

7 Svar på “Good Morning!”

  1. Alexandra, du är helt enkelt underbar och jag beundrar dig verkligen, hur du lyckas och hinner/orkar med allt är för mig obegripligt, må all världens lycka och framgång följa dig i ditt engagemang för allt och alla.

  2. Du har ett så spännande liv! Ena stunden är på på vackra Santorini, sedan premiär på Palmefilem och hux flux New York! Gillar din blogg, du bjuder så mycket på dig själv!!
    Ha det super! KRAM Anna

  3. Hej Alexandra! Älskar verkligen att följa din blogg. Det händer alltid något!
    Nu på sistone så har du ju ändrat till att bara lägga upp små bilder.. Tyvärr tycker jag bloggen tappar lite på det .. Älskade verkligen dina bilder där man verkligen såg vad som hände.. Till skillnad från andra bloggar.. Hur kommer det sig att du ändrat?
    Varma Kramar Sanna

  4. Fy tusan vad jag är avundsjuk på ditt liv, dock inte missunnsam. Följer din blogg å den är verkligen en av Sveriges bästa med en blandning av allt. Girl Power!

  5. Igår var jag på party igen. I dessa svåra tider här i Grekland så verkar det som människor har kommit varandra närmare…vi ordnar fester där alla har något med sig och VIPS så är allting klart! Jag har haft en underbar sommar,jag har turen att bo nära havet så jag har badat när jag har haft lust. Och som sagt, många fester, partyn och tom. ett bröllop. Än har vi inte gått under, GREKLAND DÖR ALDRIG som vi säger här. Jag har en lapp på kylskåpet där jag har skrivit* Siga mi katso na skaso! Det betyder ungefär…tänker inte sitta och explodera, eller hur man kan säga det…grekiskan är inte lätt att översätta, det är ett unikt språk, tycker jag. Nästa vecka åker jag till Sverige, det ska bli roligt att se hur NI har det. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *