Boost Camp för föräldrar och barn på Kreta den 2 augusti!

God morgon vänner! Jag har glädjen att presentera min nya Boost Camp för barn och föräldrar. Pascalidous Powertrip äger rum på Kreta den 2 -9 augusti 2014:

Exray Foto 1

Äntligen en Boost Camp för både barn och föräldrar! Alla ni pappor och mammor som ännu inte spikat semestern med barnen och drömmer om en hälsoresa som blir en rivstart inför en hektisk höst – här kommer lösningen!
Men vi tar det från början. När jag var singelmamma undrade jag ofta hur jag och min dotter skulle spendera semestrarna. Ju äldre Melina blev desto mindre dög jag som lekkamrat. På en av våra ensamma resor sa hon: ”Kom igen mamma, skaffa några kompisar åt oss nu. Jag är trött på att det bara är du och jag. Jag vill leka med någon annan än dig”.
När jag arrangerar Pascalidous Powertrips är det många föräldrar som hör av sig och undrar om de kan ta med barnen. Då kom jag på att vi borde kunna resa till solen och träna, peppa och inspirera varandra tillsammans med våra barn. Att vi föräldrar både kan få egen tid och träning men också dela upplevelser med barnen som får vara med och brottas, hoppa, springa, sparka, stå på händer och bryggor. Barn är inget hinder. De är en möjlighet att göra träningen ännu roligare!
Så jag bjöd in Sveriges bästa tränare, Johan Lindqvist, nybliven pappa och kampsportsmästare, stuntman, gymnast och hockeyspelare. Han är PT för kända svenskar, leder Boot Camps och bjuder på varierad träning som kommer göra oss starka som oxar, smidiga som kobror och viga som gummiband.
Tillsammans formar vi ett fysiskt och mentalt stärkande och lekfullt program där föräldrar får träna själva varje morgon medan barnen leker med en ledare. Sen har vi tid för bad och bus. På eftermiddagarna tränar vi tillsammans med våra barn. Det blir allt från brottning, vattengympa, stafetter, gymnastik och akroyoga till försvarstekniker. Vi äter hälsosam Medelhavsmat och jag berättar allt ni behöver veta om mitt härliga hemland Grekland.
Här kan ni läsa mer om Johan.
Datum: Lördag 2-9 augusti 2014
Plats: Chania, Kreta, Grekland.
Anmälan: resor@pascalidou.se
Pris: 16 900 kr för en förälder och ett barn. En tredje person, stor eller liten, i samma rum kostar 6000 kr.
I Priset ingår: Direktflyg med Apollo från Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, transfer, mat ombord, frukost, boende i lägenhet, träning tre timmar om dagen, Pascalidous peppövningar och idel överraskningar.
Egen reseförsäkring rekommenderas.

image

Dela på

Ett svar på “Boost Camp för föräldrar och barn på Kreta den 2 augusti!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *