Följ med på Boost Camp inför Beach 2017

Är väldigt trött och sover dåligt. Men så tänker jag att det snart är dags för min och Malin Berghagens Boost Camp på en sagolik kretensisk udde och då får jag kraft och energi. Det blir Yoga och meditation, vandring och kampsport, pepp- och kreativitetsknep, gruppövningar och inspirationsföreläsningar, sol och bad i kristallklara vatten, gudomligt god mat och mycket skratt med ett underbart gäng nya vänner. Avresa 28 maj 2017.  Anmäl er nu HÄR. Allt ingår i priset plus överraskningar.

Dela på

9 Svar på “Följ med på Boost Camp inför Beach 2017”

 1. Anledning till att du sover dåligt kan mycket väl vara att du är så upptagen av hat. Man förstår ju att du tror att det är tvärtom, men man behöver bara se videon nedan för att inse hur hatisk du är. Själv älskar jag mitt land och sover gott om natten.

 2. Det tar på kraften att manipulera andra människor och att låtsas att man är något som man inte är.

 3. Fattades 3 rätt på stryktipskupongen till den drömmen. (Alexandra på ena sidan och Malin på den andra man ner mot stranden vandra…)

  Lägger vinsten på en ny rad och hoppas…

  1. Mycket tänkvärt!

   Här är ett tal från en av tjejerna som satt på café och pratade i Mosaik den 8 april 1997 – Javeria Rizvi.

   Hon jobbar nu på Svenska Institutet i Alexandria.

   Det handlar om Internet och hur vi kan välja att använda det. ( det är ju absurt att polariseringen tycks bli starkare nu när möjligheterna till kommunikation mellan människor ökar – inte sant?)

   Javeria i Almedalen:

   https://www.youtube.com/watch?v=2SUjeQwBq8k&list=PLsRNoUx8w3rPL5eN7oQpmwbNWTQMgR3Ci

  1. Shimada, tusen tack för länkarna! Visste inte att Mosaik fanns uppladdat på Öppet Arkiv. Jag och min då blivande fru tittade ofta på programmet så det blir nostalgi att fara 20 år tillbaka. Önskar bara att man klarat tidens tand lika bra som Alexandra. Det kanske är Boost Camp som är hemligheten men jag skulle aldrig våga då jag misstänker att könsfördelningen är lika ojämn som i storbolagens styrelserum.?

 4. Delad glädje – dubbel glädje!

  Those were the days..!

  Om jag minns rätt så visades Mosaik rätt sent på TV-kvällen.

  Alexandra var alltid stilsäkert klädd (här i påskgrönt) och programmet avslutades alltid med:

  ”Filakia!”

  Idag vet jag vad det betyder!
  (fast jag inte kan grekiska)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *