Från Nyhetsmorgon till grannskapets gräsmatta

Hej alla fina vänner! Dagen inleddes med TV4s Nyhetsmorgon och summering och analys av turkiska valet, Fotbolls-VM, prinsbröllop och ny polismyndighet. HÄR kan ni se ett av klippen. Resten finns på hemsidan. Efter sändningen blev jag plåtad när jag satt med min röda dagbok:IMG_2405

Efter sändningen hade jag ett par intervjuer och ett möte inför Almedalen som närmar sig med raska steg. Därefter tog jag en kaffe i solen med min farbror som bott i en massa länder och slutligen landade i Tensta. Han är 77 år och idag berättade han om sin tid i sovjetiska arbetsläger. Osannolika historier som sveper över vår moderna historia och som jag någon gång hoppas publicera. Idag fick jag också denna fantastiska bild från Hänt Extra med min Jacob och våra älskade vänner Tess Merkel och hennes Kenny Salomons.

IMG_4396-600x450-1

Nu önskar jag er alla en härlig helg! Melina och jag ska hänga i stadens parker och gräsmattor. Ni som har lantställen är lyckligt lottade så här års. Njut av solskenet och bunkra ljus!

Dela på

2 Svar på “Från Nyhetsmorgon till grannskapets gräsmatta”

  1. TACK för att du finns, Alexandra!♥ Fattar inte hur man kan vara så otroligt vacker som du är heller.. ( nu blev jag för ytlig igen) får balansera upp det med att säga att: Du tycks ha en väldigt vacker själ också! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *