Fynd och kalas

Stockholm är fantastiskt just nu. Varmt och vackert. Igår tog jag en sväng på sommarrean för att fynda dagisplagg till Melina. Gummistövlar, sandaler och glitterskor blev det och när jag sen skulle inhandla regnkläder halkade jag in på NK International och köpte en ljuvlig Halston-klänning och ett par jeans som kostade en förmögenhet och inte var på rean. På måndag gör jag ett sista försök att fynda praktiska barnkläder och ingenting annat. Vad har ni köpt? Har ni några bra reatips?

Igår kväll var firade vi vår vän Henrik som fyllde 50. Henrik är en stor man med ett hjärta stort som ett tefat. Både han och hans fru är osedvanligt generösa och varma människor. Igår bjöd han på bubbel, asiatiska läckerheter och grillade burgare på sin terass med utsikt över Stockholms takåsar: 

Nu går Melina och jag tillbaka dit på restmiddag!

Dela på

8 Svar på “Fynd och kalas”

 1. Hej Alexandra!
  Nu har jag tröttnat på min bebis, vill du ha?? 😉
  Skämt å sido, visst var det väl du som gillade bebisfoten i fredags?
  Han heter Alfred btw!!!
  😉

 2. Halston..10.000..!
  Tänk hur mycket mat de svältande grekerna kunde köpt..!
  Din dubbelmoral är väldigt östeuropeisk..!

 3. Jag förstår mig inte på blandningen av snyftreportage och glamour/skryt här på bloggen. Vad är du ute efter egentligen?

 4. Ställer mig också den frågan… Går sällan in här och läser numera. Det har alltmer blivit ett evigt skrytande om alltifrån jetset-liv till hur mycket du gör för grekerna. Vart tog den intelligenta och intressanta, djuplodande Alexandra vägen, som man verkligen hade ett utbyte av att läsa?
  Visst, man kan låta bli att läsa och det är ju så det blir. Men det är trist.

 5. Lååång semester…
  Det finns mycket som ”gör gott”. För mig är det andra saker än för dig, men tack för omtanken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *