Gott Nytt År med TRX & Hälsotallrik!

Välkommen våren! Ack så efterlängtad du är. Lusten att vråla ut ett vårskrik från balkongen var överhängande imorse men Melina som hade en egen show krävde publik så jag och gosedjuren fick snällt beundra henne.

Provade äntligen ett TRX-pass på Balance idag och det kändes lika njutningsfullt som att bli misshandlad. Fy vilken smärtsam men effektiv träning. Min kompis Mia som har gått 11 gånger har redan rutor på magen. De kan jag som proppar i mig bullar och bakelser bara drömma om men mitt mål är att stärka kroppen för att hålla länge för min dotters skull. Jag vill hålla henne i handen genom livet så långt jag kan.

Långlunch med min vän Annika Hagström på Story Hotel där vi beställde hälsotallrik och jag åt upp både min och hennes. Rödbetsriset var en höjdare som jag ska laga hemma. Mellan tuggorna längtade jag till Argentina och Japan.

Nu skriver jag Metro-krönika och ska snart till Rinkeby för att inspirera och peppa fastighetsfolk. Därefter ska jag skräddarsy en föreläsning om Innovation inför morgondagen som redan gör mig nervös.

Glad Newroz vill jag önska alla vänner som firar nyår idag! Gott Nytt år till alla kurder, perser, zoroastrier och alla andra som firar.

Dela på

Ett svar på “Gott Nytt År med TRX & Hälsotallrik!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *