Grattis och Hurra för er systrar idag!

Hej på Internationella Kvinnodagen! Idag bjuder jag på en två timmars direktsänd verbal dans på temat ”Kvinnokroppen som slagfält” i P1 Debatt med Sveriges skarpaste kvinnor. Lyssna och sprid gärna. Klicka HÄR.

Tack också till Expressen som även i år inkluderade mig i sin fina Kvinnolista. En ära att få trängas med alla dessa fantastiska kvinnor. HÄR ser ni listan.

Sist men inte minst är det nu officiellt. Det hemliga projekt jag arbetat med senaste året kan du läsa mer om HÄR. Premiär 7 april.

IMG_8896

 

 

Dela på

3 Svar på “Grattis och Hurra för er systrar idag!”

  1. Efter Athena Farrokhzads hatiska sommarprogram följde jag Gunnar Axéns exempel och betalar inte längre TV-avgift. Tur det, för jag är så grymt trött på daltandet med tiggarna. (Hamnade bredvid en tiggare på Donken häromdagen, Gud vad hon luktade illa.) Det är varken vårt fel eller vårt ansvar att de är fattiga. Kommer definitivt inte att se programmet då jag lider av empatiutmattningssyndrom.

    Hej hopp!

    1. Hej och tack för din kommentar. Dessvärre är det många som lider av empatiutmattningssyndromet. Compassion Fatigue som det kallas på engelska. Det är begripligt. Jag tror vi alla drabbas emellanåt. Men vi är människor och vi har ett hjärta som är till för att känna. Känna in och känna av. Det skulle kunnat vara vi. Du behöver inte titta om du inte vill men det vore kul om du gav det en chans och inte avfärdar det innan du sett. Det är faktiskt riktigt roligt emellanåt. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *