Grekiska smaker i TV4s Nyhetsmorgon

Hej på Er alla denna ljuvliga söndag när våren stulit en timme som hon ersatt med ljus. I helgen har vi varit hundvakter hos min killes föräldrar där Jacob lagade en magisk middag med viltgryta, potatiskaka och hjortron som jag älskar. Melina hade så kul med hunden Grimm att hon grät floder när vi skulle lämna. Jag som aldrig haft ett husdjur om vi bortser från lammet som mormor slaktade och som slutligen hamnade på min tallrik blev så rörd över denna hängivenhet.

Idag inledde vi dagen vid sju när vi åkte till TV4s Nyhetsmorgon där jag skulle laga grekiskt med min väninna Annika Hagström. Annika är en av Sveriges bästa journalister som gjort allt från nöje till samhällsprogram på bästa sändningstid. Men som de flesta kvinnor som passerar en viss ålder försvann hon ur rutan. Och jag saknar hennes värme, erfarenhet och intelligens. Så hon blev ett självklart val när TV4 frågade vilken vän jag ville ta med mig.

Här kan ni titta på klipp ur programmet.

Här kan ni se den mat vi lagade som ni också hittar i ”Min stora, feta grekiska kokbok”. Härliga Malena Ernman åt med oss och Melina dök upp som en oväntad gäst som bara klev in i studion när hennes bästis Helena Paparizou lämnat TV4-huset.

1619189_10151979865427001_1148487718_n

Dela på

3 Svar på “Grekiska smaker i TV4s Nyhetsmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *