I hopp om uppståndelse

Grekisk Påskafton idag och jag vaknade med hög feber och influensa till denna vy:

Orkar inte ens uppröras över vädret. Hade kalas, UFC-gala och påskmiddag med familjen inplanerad men nu blir det istället sängliggande i min ensamhet och Melina får stanna hos pappa. Nu är det så synd om mig att min självömkan blir löjeväckande. Hostar, snorar och har ont i hela kroppen. Får hoppas att Jesus uppståndelse inatt får även mig att resa mig. I övrigt blir jag arg när jag läser om apotekens oförmåga att erbjuda mediciner som de ska. Jag letade ögondroppar jag fått på recept mot en ögoninflammation en hel dag innan jag gav upp. Privatiseringen har gynnat företagarnas fickor men försämrat servicen för oss kunder. Eftersom jag nu är fjättrad i min ensamhet och totala tristess, skulle ni kunna skriva vad ni gör? Underhåll mig med era berättelser!

Dela på

11 Svar på “I hopp om uppståndelse”

 1. Vackraste.. krya på dig.. det är inte så farligt det är ändå övergående. Titta på en mysig film, lyssna på vacker musik. Tänk på positiva minnen.. du är så fin. Ta hand om dig. kommer aldrig glömma för ungefär så där 10 år sen när jag läste en artikel om dig i nån tidning och efteråt tänkte jag att jag ska söka upp dig för att ge dig en kram.. men det gjorde jag inte. 🙂 haha men kort därefter åkte vi till Grekland och i planet i toakön kom DU! och jag vågade inte säga något till dig.. jag tittade och log mot dig och du log tillbaka.. sen tänkte jag hela vägen ner ska jag eller vågar jag gå fram till dig.. men det gjorde jag inte. Kramar /Helena

  Kram Helena

 2. ”mamma, kan vi inte bara stanna hemma idag, och ha tråkigt”
  sa en av våra döttrar, då 5 år gammal.
  Ett obarmhärtigt avslöjande av vår iver att ständigt vara på gång.

  Stäng av, ligg och ha tråkigt, det är nyttigt för dig.

 3. Oj Aj stackars Dig….vilken otur! Att vara sjuk är nog Din värsta fiende 😉 …..!
  Försök sova ut eländet helt enkelt!
  Krya På Dig….se till att bästa väninnan/ syster/…ja någon kommer med lite frukt/lunch/ tidning
  och framförallt lite sällskap och några goda chokladpraliner 🙂 idag <3
  Själv fyller jag år idag, men firar det med en God middag/dryck här hemma m maken och barnen.
  Att åka till trädgårdsmässan (1:a gången) är bara att glömma!
  Som min kära mor sade idag när hon ringde, tur vi firade Dig och din tvillinsyster förra helgen då det var påskafton… då var det lite bättre väder!

  Så krya På Dig söta rara och det fort <3 nästa vecka är Du piggare och kanske bättre väder som gör vi ALLA lite piggare!

 4. Jag har haft ”partnertid”, promenad, snack och fika med älsklingen innan han jag skjutsade ut honom till
  golfbana. Körde vidare till kyrkogården och la några rosor på mina föräldras grav.
  Nu väntar tvätt och anrättning av middag, ugnsstekt kycklingfile med soltorkade tomater, fetaost och grädde, mmmmm……..och dycken champange genomgående….vad sägs om det??
  Krya på dig, fin du! Sova hjälper och kamomillte!
  Kram

 5. Kan tänka mig att det kan kännas så att fylla 85 eller 90 år eller inte få vara med stå utanför samhället men Ditt är ju övergående fordrar endast några dagars extra vila .Hos mig var det en varm dag ,så efter jag rensat bort mossan i gräsmattan och ogräsen i rabatterna ,tog jag en lång promenad vid stranden ,vågornas mjuka kluckande ,sjöfåglarnas sång den friska havsdoften .Lade mig till rätta i en av sanddynorna och bara njöt av solens mildhet emot min hy och hår.
  Krya på Dig

 6. Glad påsk min fina vän. Hoppas du mår bättre idag. Visualisera en varm sommardag i Grekland. Havet, färgerna och dofterna. Sommaren är snart här.
  Kram

 7. Sköt om dig och krya på dig.

  Själv hade jag mitt livs jobbigaste dag i lördags,(jag postar det här tisd) min mamma dog tidigt på morgonen och aldrig har livet känts så svårt och tungt. Den värsta sorgen och smärtan håller på att sakta gå över, men jag är samtidigt rädd att den helt ska försvinna, jag vill sakna min mamma och hon får aldrig falla i glömska. Förlåt att jag skriver det här men jag är så knäckt av sorg.

  1. Kära du, vi känner inte varandra men jag känner din sorg. Jag beklagar förlusten och sänder mina kondoleanser. Det känns som tomma ord med tanke på vilken sorg det innebär att förlora en mor. Kvinnan som gett oss livet och inte längre finns där. Att inte längre vara ett barn. Jag förstår att det måste kännas hemskt. Jag önskar att jag kunde lätta ditt lidande och jag önskar att du har människor omkring dig som du kan gråta hos, som du kan prata länge om sorgen och saknaden. Jag önskar att du bär med dig de vackraste bilderna av din mor och jag vill ju så gärna tro att hon fortfarande är med dig. Att hon ser dig och följer dig i sin himmel. Hoppas du har en familj eller vänner som kan hålla om dig och träng inte tillbaka tårarna. Jag sänder dig kärlek och kraft. Må din mor vila i frid. Kram, alexandra

  2. Tack, det var ett väldigt fint svar från dig. Och jo jag har människor som jag kan prata med, och tack än en gång, du har verkligen ett hjärta av guld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *