Moments in the park

Den här fantastiska fullmånen får mig totalt ur balans. Jag har inte kunnat sova på en vecka och har så mycket att göra att jag inte vet var jag ska börja och sluta. Semestern känns som en fjärran och overklig dröm. Häromdagen var jag i parken med min vän Pavlos Efthimiou som är fotograf från Grekland. När alla tidningar han samarbetade med stängde flyttade han hit och söker jobb. Trots grå utväxt, trötthet, stress och Melina springande mellan benen lyckades han ta bilder där jag såg avslappnad ut. Här kommer en. Vill ni ha fler bjuder jag.

Alexandra Pascalidou

Sagolika Stockholm. Må sommaren stanna för evigt.

Och så tog även jag en bild på världens vackraste ansikte i fotografens händer:

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *