Pascalidou i P1

En sann inspirationskälla och föredömlig journalist med förmågan att nyansera komplexa fenomen har gått ur tiden. Må Cornelia Edvardson vila i frid. Själv leder jag ”Pascalidou i P1” kl. 15.00 så missa inte det. Nu måste jag skriva manus och komma på teman. God natt.

Dela på

Ett svar på “Pascalidou i P1”

  1. Hej Alexandra! Ditt program idag kl 15 var som sänt från himlen. Hemspråken och flerspråkigheten kommer upp rätt i tiden! Jag arbetade med invandrarbarn och deras föräldrar i början av 90-talet, Jag hoppade av när nedskärningarna började och tjänster drog in. Jag började nästan gråta, när jag hörde ditt underbara program. Du gör helt rätt, som pratar grekiska med din dotter. Barn lära sig många språk i samtal med nära och kära. Jag har försökt sprida den kunskapen länge! Nästan tappat sugen, men DU inger hopp. Jättevikiga fr ågor. Lycka till med din drivkraft! Kul att finna din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *