Pascalidous Powerweek 2016 med Karin Björkegren som Guest Star Yogi

EH_37XORIS_04-1
Äntligen är det dags att utannonsera denna så efterlängtade Hälsoresa och Styrkeinjektionsvecka som jag ordnat de senaste fyra åren i mitt helande hemland Hellas. Avresa från Göteborg och Arlanda 29 maj – 5 juni 2016Denna gång vid min favoritvik, exklusiva Elounda på min favoritö Kreta – födelseort för Gudarnas Gud Zeus. Där ska vi odla vårt storhetsvansinne, träna oss starka, snygga, viga och mjuka, göra stärkande skriv- och samtalsövningar, bada, sola, vila, umgås, stänga av och öppna upp. Vi äter magisk mat, vi tar powerwalks och powerwalks, vi rivstartar sommaren med en Boost Camp att minnas för livet. Denna gång har jag glädjen att äntligen ha med Karin Björkegren Jones – stjärnyogin, författaren, journalisten och krigaren. Vi har känt varandra sedan tidigt 90-tal när vi båda arbetade med Ungdom mot Rasism men också som programledare i TV. En vinter för fyra år sedan planerade jag och Karin en Hälsoresa till Andros. Men cancern kom emellan och nu när Karin är tillbaka, starkare än någonsin, är det en dröm som förverkligas för oss båda. 

_MG_3526-1

Karin Björkegren Jones är författare till en rad yoga- och hälsoböcker, ett 15-tal yogadvder och är en välkänd yogalärare. Karin har jobbat på flera av de större yogastudiorna i Stockholm och i nio år drev hon yogastudion Yogavita i Båstad. Karin har också haft flera yogaretreats till Indien. Sommaren 2012 drabbades Karin av bröstcancer. Karin genomgick alla tuffa cancerbehandlingar idag säger hon:

”Jag har yogat i både nöd och lust. Det var fantastiskt att upptäcka att yogan var kärleksfull och stöttande när livet var på topp, men också när jag trodde att jag nått botten. Jag önskar alla en sådan ömsint och trofast partner. Det vill jag gärna förmedla som yogalärare. Yogan kan bli din bästa liv- och pensionsförsäkring, men du måste ha tålamod och lita på att det du sår får du skörda. Med hjälp av yogans övningar, meditation och andning blir du både starkare och smidigare samtidigt som du känner dig balanserad och fokuserad. Och på köpet rensar, renar och storstädar du dig själv både fysiskt och psykiskt. Du gör en yogadetox, helt enkelt.”

Samma priser som förra året gäller, 17.900 kr. för femstjärnigt hotell vid bästa stranden med kristallklart vatten, ljuvlig personal, fantastisk service. (Stammisar får rabatt). I priset ingår Yoga & Träning före lunch och middag och ytterligare varierande pass för dem som önskar. Mat på flyget, transfer, halvpension (frukost och middag). De tio första att anmäla sig vinner också Karin Björkegrens nya bok ”Yoga – fysisk och själslig detox”.

Det här är den perfekta jul- och nyårsklappen och investeringen i dig själv. Håll utkik för snart kommer länken till Apollo som sköter bokningen. Begränsat antal platser. Vill ni se flera bilder från tidigare resor kan ni besöka FB-sidan Frontkick eller scrolla i bloggen. För frågor kan ni maila mig på alexandra@pascalidou.se

IMG_6515

Dela på

4 Svar på “Pascalidous Powerweek 2016 med Karin Björkegren som Guest Star Yogi”

  1. Man kanske skulle ta mod till sig och hänga med denna gången. Att försöka väcka den här mammuten kan ju bli lite marigt förstås.
    Kreta är ju alltid Kreta, Och lite guidning av självaste Zeus dotter kan ju inte vara fel.
    /Tomas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *