SDs nakna kronprins & Babben med guldbollarna!

Det är lite mycket just nu. Deadlines på artiklar, föreläsningar, förberedelser men idag ägnade jag halva dagen åt SDs vulgära uppträdande i filmen som Expressen publicerade. Hur kamouflerade och välkammade Sverigedemokraterna än är kvarstår deras kvinnohat och rasism. SDs kronprins, riksdagsmannen Erik Almqvist som lever på våra skattepengar och kallade en modig kvinna som ifrågasatte hans beteende för ”hora” motionerade tidigare i år mot att ”invandrare kallar kvinnor för horor”. Projicering kallas det. I Expressen kan ni läsa mer om detta. En eloge till Soran Ismail som så stoiskt svarade på deras kränkningar.

Hoppas dessa ulvar i fårakläder som blott försöker fiska röster på att så splittring i vårt land och kallar svenskar med annan härkomst för ”babben” såg matchen Sverige – England ikväll. Premiärmålen på vår nya nationalarena gjordes av en ”babbe” för att använda deras språkbruk. Babben med guldbollarna, Kungen från Rosengård, allas vår Zlatan är det bästa beviset på att SD är ute och cyklar. Att svenskheten varken sitter i namnet eller hårfärgen. Den sitter inte heller i attityden för då hade de för länge sen förlorat sitt medborgarskap. Om ni har tråkigt en kväll, läs deras partiprogram om jämställdhet, svenskhet och kultur. Häpna över reaktionära illusioner. Läs deras repetitiva mantra om att de är ett ”pragmatiskt” parti som dessutom missbrukar grekiska ord. Ty det finns inte en droppe pragmatism i deras illvilliga världsbild. Eller så vet de inte vad ordet betyder.

Nu önskar jag er en God natt med söta drömmar.

Dela på

8 Svar på “SDs nakna kronprins & Babben med guldbollarna!”

  1. Jag måste erkänna.. jag har alltid haft lite svårt för dej (inget illa menat om dej som person) men när jag läste detta gick mina känslor från smärre hat till kärlek!
    Styrka, Feminism, Inteligens och ett jävlar annama = <3

  2. Får du säga babbe? Men inte Almqvist? Får jag säga babbe? Jag är bara 50% svensk. Finns det grekiska ord? Har Grekland en kultur? Är du grek eller svensk? Du är väl svensk va? Blir jag japan om jag flyttar till japan? Om jag och min fru flyttar till Kina och föder vårat barn där är han kines då?

    1. Om du flyttar till Kina och känner dig som kines så får du gärna kalla dig för kines. Det är inte vi som ska säga vad du är och inte är. Det känner du bäst själv.

      Är en amerikan en amerikan eller är han en svensk-tysk-irländsk-fransyska-libanese…etc.?

  3. Tack Alexandra för dessa ord! Underbart att någon vågar säga emot! Du är en frisk fläkt i vårt ”lama och ljumma” Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *