Sista dagarna på Koh Lanta

IMG_8173
Dagarna i solen rusar iväg i en rasande takt. Lika sega och långdragna de kalla, slaskiga, vinterdagarna är – lika snabba är dagarna i det bländande solskenet. Igår kom underbara Camilla Läckberg med sin Simon och Charlie hem till oss. Ungarna lekte och vi njöt av en purpurröd solnedgång som färgade rosa. Sen grät Melina floder för att vi snart åker hem och tar farväl av våra vänner, våra kravlösa dagar i sanden, jagandes sandkrabbor och eremitkräftor. Själv grät jag hela morgon som ett tröstlöst barn. Det var den skakande, hjärtslitande boken ”Morgon i Jenin” av Susan Abulhawa som ni måste läsa!

 

Flera bilder kommer snart och finns på instagram för nu har internet segnat ihop.

Dela på

2 Svar på “Sista dagarna på Koh Lanta”

  1. Alexandra. Jag har följt dig länge nu, är full av beundran över din diplomati, din tåga och ditt tålamod! Önskar dig välkommen tillbaka när du (hoppas vi) orkar fortsätta. Under tiden får vi alla försöka att i vardagen stå emot de mörka krafterna. Varma välgångsönskningar, Vera Mulder

  2. Alexandra!
    Jag har alltid tyckt mycket om det du skriver och säger. Jag är över sextio år och kunde vara din pappa. Detta är något jsg egerntligen önskar, för jag älskar dig för det du gör och för den du är. Vi har aldrig setts, men det är något jag längtar efter. Du är helt enkelt underbar!!!
    kram
    Olle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *