Tre TV-dagar i Aten

Det blev tre intensiva, inspirerande dagar i Aten och tre TV-program där jag fick tala om min första teaterföreställning ”Alexandras Odyssé” på Göteborgs Stadsteater som ni måste passa på att se då det bara är fyra föreställningar kvar. Jag fick tala om Grekland, Sverige och Europa, om medmänsklighet och solidaritet och kampen för jämlikhet och jämställdhet. Och om den där tre minuter långa filmen jag gjorde om rasismen och sexismen och vår plikt att kämpa emot som fick enorm uppmärksamhet och spridning i Grekland. Här kan ni se den!

 

tre dagar i grekisk tv

Greek Nationalday, Alexandra Pascalidou

Här med Grigoris Arnaoutoglou i ”The 2night show” som kommer sändas nästa vecka i Antenna.

Grigoris Arnaoutoglou alexandra pascalidou

Nu hemma igen och dags för teater och en publik som gråter, skrattar och jublar. Hur ska jag lämna detta bakom mig? Hur ska jag gå vidare? Tomheten har redan infunnit sig…

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *