Yoga Retreat & Boot Camp Beach 2012

”Mamma jag vill ha en chiwawa men eftersom jag inte kan få en så kan du få vara min chiwawa. Du är lika gullig och jag lovar att ta hand om dig” sa Melina igår innan hon somnade. Idag kan jag berätta att det bara är 4 platser kvar på den Yoga Retreat och Boot Camp jag anordnar. Vi är ett fantastiskt gäng som åker. Anmäl er!

Onar betyder dröm på gammelgrekiska
Följ med på en drömresa till Andros i Kykladerna, en magnifik ö i Egeiska havet. En perfekt retreat för inre och yttre skönhet. En Boot camp där vi trimmar kropp och själ och njuter av helande havsbad och naturupplevelser. En spirituell spa-vecka med yoga, dans, kickboxning och vandringar i en magisk miljö. Temat är tillbaka till naturen.


Boende: Vi bor i traditionella stenhus byggda av naturliga material i elegant inredda rum i St Nicholas helarens hemliga vik som bjuder på spektakulära solnedgångar i turkosblått välgörande vatten. Hotell: www.onar-andros.gr

Mat: Den makrobiotiska maten som bjuds är organisk, närodlad med grönsaker och frukt som rensar och vitaliserar kroppen.

SCHEMA:

7 – 9.00 Yoga & Meditation

9-12.00 Frukost och havsbad

12-14.00 Lunch 14-16.00 Siesta / Havsbad /Tid för massage

17-18.00 Vandringar/ Dans/ NIA på stranden

18-19.00 Kickboxning/ Kampsport / Cirkelträning

19.00 – Middag Kvällsprogram med dans eller meditationer

Datum: Torsdag 24 – 31 maj 2011. Den 24 maj ankomst Aten och transfer till Rafina där vi övernattar. 25 maj tar vi morgonbåten till Andros (2h) där vi körs med jeepar till Onar.

Pris: 16.000 kr. där allt ingår. Logi del i dubbelrum inkluderar tre måltider om dagen och alla klasser. Direktflyg med Norwegian från Stockholm till Aten, en övernattning i Rafina, båt till Andros och jeeptur till hotellet.

Packa: Badkläder, träningskläder, gympaskor, flip flops, solskydd, dagbok. Glöm resten!

Instruktörer

Sol Schmitz är ledarskapscoach och inspirationskälla utbildad till Psykosyntes terapeut, Hypnos Terapeut, NLP Practitioner och instruktör i NIA och Afro Power Dance. Hon är Yoga Lärare Certifierad av Int. Yoga Allience och undervisar Ashtanga Vinyasa, Iyengar och Anusara i Latinamerika, Grekland och Sverige. Sol inspirerar oss att möta oss själva på yogamattan, att lekfullt upptäcka och utveckla kroppen och sinnet.


Richard Seifert -Tvåfaldig Världsmästare i  Kickboxning och Sanshou 2010-2011. Richard har över 21 års erfarenhet av kampsport. Med en framgångsrik kampsportskarriär och 8 års erfarenhet som Personlig tränare, samt en passion för hälsa och kostvanor kommer han att kicka oss till en bättre livsstil. www.richardseifert.se

Alexandra Pascalidou

journalist, författare, programledare som nyligen gjorde dokumentären ”Vad är det för fel på grekerna?” i SVT och den prisbelönta ”Min stora feta, grekiska kokbok” Bonnier fakta. Alexandra var elitgymnast som ung, amatörtränade kampsport och yoga i några år och föll för dansen i ”Let’s Dance” i TV4. Hon har deltagit på Boot Camps och Yoga Retreats runtom i världen.

Alexandra är vår ciceron som inviger oss i Greklands hemligheter och inspirerar oss till att bli mer av de vi är.

Anmälan: Kontakt: alexandra@pascalidou.se

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *