Knip till Jussi Björling och sparka på små barn

God dag och God vecka! Efter Pascalidous Powerweek är jag nu taggad och ska börja träna tre gånger i veckan. Idag började mitt nya liv med ett styrkepass med ett gäng pensionärer. Väldigt friska och starka pensionärer. Vi körde magknip till Jussi Björling och armhävningar till Evert Taube. Det var så roligt att jag log genom hela passet. Vid avslappningen släckte ledaren ljuset och då råkade en dam trampa på grannens glasögon som låg på golvet så de gick sönder. Med detta lilla drama inleddes denna vitala vecka. Sedan följde flera spännande möten och så fick jag två Madonna-konsertbiljetter av en man jag råkade tala med på tunnelbanan. Idag på tunnelbanan satt en ung skäggig kille mittemot mig och berättade för en kompis i telefon att han var så nervös att han darrade och svettades. Han var på väg till en arbetsintervju för ett jobb han verkligen ville ha. Den stackaren andades så tungt och granskade sina svettiga handflator att hans nervositet blev min. Innan jag gick av önskade jag honom lycka till och peppade lite! Han sken upp som en sol och upprepade hur extremt nervös han var. Nu har jag tänkt på honom hela dagen och hoppas verkligen att han fick jobbet.

Sen var det dags för dagens andra träningspass, Tae Kwon Do med min Melina och Paolo Roberto och hans barn med den fantastiska mästaren Chago. Det är så roligt att få träna och slåss med sina barn.

IMG_2307
Här hänger Paolos son Enzo med Melina medan stolta pappa Paolo plåtar:
IMG_2299
Efter träningen var det dags för en la famiglia-groupie:
IMG_2311
Melina belönades med lammkotletter på hennes favoritkrog Amidas Grill och där satt hennes idol Samir. Hon gick själv fram och bad om en groupie:
IMG_2315
Nu läggdags! God natt alla underbara!

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *