Sista dagen med Yoga-gänget på Kreta

Pascalidous Powerweek är till ända för denna gång och vi avslutade med en stärkande kärleksbombnings-middag vid vattnet. Det är svårt att ta farväl av alla dessa fantastiska människor men jag kommer behålla dem i mitt liv. Inte bara som minnen utan som vänner. Här är några av oss i Yogaposer. Jag står som vanligt på huvudet:

IMG_2282

Och här kommer Solhälsningen i kronologisk ordning:
IMG_2285

För er som vill följa med nästa gång – håll utkik på bloggen, twitter, instagram och FB där jag annonserar nästa magiska, livsomvälvande resa!

Dela på

Ett svar på “Sista dagen med Yoga-gänget på Kreta”

  1. Hej Alexandra.
    Fick inte riktigt utrymme för det jag ville prata med dig om på Twittret.
    Söker därför kontakt med dig på detta viset.svara mig,
    jag är en som, som du, men lite äldre ))(’

    Mvh Anna -Lena Eriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *