I det stora blå…

IMG_2194Pascalidous Powerweek firade fredagen med ett fantastiskt Yogapass i gryningen och sen hyrde vi en catamaran och åkte till den legendariska ön Spinalonga dit leprasjuka skickades. Vi ankrade vid en liten bukt med turkosblått vatten där vi dök och dansade och sjöng och skrattade så vi grät.
IMG_2143
IMG_2185
Efter båtturen bjöd jag gruppen på en fantastisk lunch på min favoritkrog Ferryman i Elounda som ni måste prova om ni är i trakten. Här signerar den berömda kocken Yannis Baxevanis rätterna på närodlade, organiska råvaror. Vi åt bland annat en sallad på detta lokala gräs:
IMG_2195
Och självklart avslutades lunchen med delikata desserter:
IMG_7502
Vår roliga och skickliga Yogalärare Natalia Paisano hittade hem:
IMG_2196
Nu måste jag titta på TV-nyheter. Grekland är det första landet efter Zambia 1980 som skjuter på betalningarna till IMF. Istället ska de bunta ihop och betala 107 miljarder euro sista juni. Det är fullständigt kaos i parlamentet just nu. Rapporter följer.

Dela på

5 Svar på “I det stora blå…”

  1. Nja, Grekland behöver inte betala 107 miljarder sista juni, men väl 1.6 miljarder Euro vilket kan vara svårt nog. Men om inte EU och IMF ställer upp med nya lån så gör nog Putin det. Tsipras är en tuff förhandlare som vet Merkels och Hollands ömma punkt.

  2. Något som starka och modiga journalister och rättsväsendet verkligen borde ta tag i är dessa stora forum på nätet som begår olagliga rasistiska handlingar utan att anmälas eller åtalas!! Hur i h- e är detta ok att det får fortgå?! Ska vi kanske börja smygfilma när random svensk petar sig i näsan eller kliar sig i skrevet?! Eller när han pissar och spyr ute i fyllan och annat skit ute?!! Ska vi börja förfölja och filma dom rasister som i sin tur, förföljer och filmar” kartlägger” de romer som tigger?! Någon som känner sig manad kanske? De rapporterar dygnet runt på sajten ”flashback” om sina rasistiska ”observeringar” de smygfilmar de som tigger, lägger sedan upp dessa videos på nätet, för allmän beskådan!! Detta, om något, är att beteckna som brottsligt, organiserad ”stalking” förföljelse, hets mot folkgrupp, rasism!! Skulle dessa rasister dom filmar, själva tycka det var kul om man kom och körde upp kameran i nyllet på dom, eller i smyg, dygnets alla timmar, och sedan la upp på skiten youtube? och sedan hånade och hatade dessa personer? Filmade när rasisterna gick på toa, mådde dåligt osv..! Detta är inte annat än allvarliga trakasserier, och dessa gärningsmän borde åtalas! Det är en jävla SKAM att dessa övergrepp får fortgå, att media och rättsväsendet inte gör något åt detta!!!!!!!

  3. Sedan ingen som tar upp- förstås i rasistmedia!-, hur mk kostnader är för all nedskräpning som SVENSKARNA ställer till med och alla reningsverk avlopp och bajs, föroreningar, smuts, gifter från svenska medborgare som kommer ut i våra vatten och natur!! DÄR kan vi nog börja tala om astronomiska summor!! Men det vill förstås smutsigt sinnade rasister icke tala om, de vill helst rulla runt, vältra sig, och sniffa på andras b*js, tydligen!! – ÄCKLENA!

    Man har en kropp även som hemlös människa, och denna kroppen fungera precis likadant som för någon som har ett hem med tillhörande dusch/wc, alltså, även en hemlös måste uträtta sina behov, kroppen fungerar så, blir sjuk osv, inget man kan göra ngt åt! så det är inte för at jävlas som man måste detta, när ska dessa idiotrasister förstå det?! Har man inget hem och är för fattig och diskriminerade, måste man uträtta dessa behov någonstans ändå! Detta skulle alla människor, även rasisterna, vara tvungna att göra om de var i samma situation, för kroppen är skapt som den är, så det är ytterst märkligt hur galet dessa rasister resonerar! Hade dessa människor haft ett hem hade det självklart inte blivit så!!!Men nu är dessa människor diskriminerade, förföljda och totalt utblottade!! Det blir utslängda från kaféer och restauranger när de ska låna toalett eller behöver dricka vatten, dessutom, om de har nära till en, det är väldigt enkel matematik = det har inget annat alternativ!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *