Aldrig för sent att skaffa sig ett nyårslöfte!

Hej från en varm, lugn tillvaro på Koh Lanta. Här kan ni läsa dagens kolumn som jag skrev i det tillstånd jag befinner mig i nu. Om livet. Om löften.

Jag njuter av varenda stund men ångrar lite att jag tränat så lite den senaste tiden. Morgonpromenaderna är tunga. Men jag får en ny chans när jag kommer hem och har målet inställt på 25 maj när jag och Malin Berghagen ordnar en Yogaresa till Santorini. Tills dess ska jag vara i toppform. Stark och mjuk och energisk. Som min dotter:

Njut av livet. Det varar inte för evigt.

 

Dela på

2 Svar på “Aldrig för sent att skaffa sig ett nyårslöfte!”

  1. ”Det är bara allt som är gratis vi kommer att minnas när vi dör.” Så himla vackert och sant. Tack Alexandra, önskar dig ett 2013 helt i enlighet med dina drömmar. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *