Lazy days in the sun

Livet är skönt. Vi leker, njuter, samtalar och fångar ögonblicken. De som aldrig kommer tillbaka.

Inget smink, inga kläder, inga fuktighetskrämer, ingen hårborste.

 Bara kärlek och solskyddsfaktor 50:

20130115-201156.jpg

Idag åkte vi med Kon Tiki på en båttur till fyra olika öar. Simmade in i Smaragdgrottan, snorklade, dök, åt gott ombord och fick en massa nya härliga vänner från Karlshamn och Kungälv. Av Ankin från Karlshamn fick jag låna hatt för att slippa se ut som ett russin i ansiktet: 

Bästa badet var på Koh Nguye och bästa buskompis blev Benjamin som Melina envist kallar Jonathan:

När Melina leker har jag fullt upp med att tjuvlyssna på semesterfirarna. Idag skrattade jag när jag hörde en man säga till sin fru: ”Så skönt att vi äntligen fick äta svenskt igår. Jag är så trött på thaimaten. Äntligen lite äkta svensk pannkaka, pizza, spaghetti med köttfärssås och kött med bearnaise”. Det är lustigt hur vi integrerat vissa maträtter till vårt svenska kök. För att inte tala om tacos på fredagarna. Det finns inget som äkta svenska tacos! Här har vi förresten lite andra mat- och dricksvanor. Liten bild för att inte nyttiga pappa ska upptäcka den: 

När mamma tar massage tar Melina en tupplur efter att de snälla thaitanterna bjudit på lite skalpmassage:

Eftersom det snöar i Sverige kan jag trösta er med att det finns mygg här. Och att vattnet på Koh Lanta är lite grumligt. Och att +30 grader också kan vara krävande och alldeles, alldeles underbara!

 

Dela på

4 Svar på “Lazy days in the sun”

  1. Helt underbara bilder! Så vackert det ser ut! Tycker om allt förutom det där med myggen! Den kärleken är inte riktigt besvarad! De älskar nämligen mig, men jag är allergisk och mina myggbett blir stora som handflator! Tack gode Gud för Tavegyl som tar bort klådan i ett nafs! Ha fortsatt underbar semester! Äta och dricka nyttigt kan man göra hemma, på semestern ska man släppa loss lite! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *