Koh Haha och kärlek

Känner mig som tredje hjulet. Melina har hittat sin Benjamin och de har så roligt att deras skratt ekar och de busar och leker som bara barn kan:

Idag åkte vi till Koh Haa som borde döpas om till Koh Hahaha eftersom Melina och Benjamin skrattade så mycket. Jag blev sjösjuk och tog ett piller som gjorde mig till en zombie. Sen vaknade jag till av de två som levde rövare:

I egenskap av tredje hjulet lärde jag de små hjula på stranden. Sen var det dags för middag på Mongs Restaurang i Saladan på Koh Lanta, ett tips från initierade källor, Kon Tikis personal som alltid äter där. En gigantisk glasskula för 2 kronor. Det blev några stycken. Efter Paneng-curryn:

Melina som dock inte tyckte toaletterna dög ställde sig på gatan och kissade medan vi åt. Så pinsamt. Tänk om hon sett min barndoms toaletter i Grekland som bara var ett hål i golvet. Tänk om hon insåg hur olika barndom vi haft. Jag berättade för henne nu när jag nattade att jag önskar att hon i hela sitt liv ska skratta så mycket som idag. Att hon i hela sitt liv ska få känna sig så älskad och så fri. Då började hon gråta. ”Sluta säga så mamma. Jag får ont i hjärtat” svarade hon. Och jag får ont i hjärtat av att älska någon så förbehållslöst. Även om hon kissar på gatan som en liten vagabond.

Dela på

2 Svar på “Koh Haha och kärlek”

  1. Du har en superhe4rlig blogg och jag c4LSKADE ff6r f6vrigt din bok ”Det e4r se5 loksgit alla fattar utom du”. Eftersom jag sje4lv ge5r pe5 Katedralskolan i Ve4xjf6 och fikar pe5 Ske5res med mina ve4nner ibland se5 var det fantastiskt att kunna le4sa om gator man ke4nde igen osv. Lc4NGTAR TILL DIN Nc4STA BOK!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *