6 Svar på “Amazing Athens”

  1. Härliga bilder, kul att få se även en positiv ”gryning” av det vackra,fina underbara,härliga,gudomliga Grekland som man minns före alla tragiska mediala händelser.
    Tomas

  2. Jag följer din blogg och med sorg i hjärtat läser jag om ditt fanatsiska Greklands förfärliga samhällsförfall….men dina naturbilder och landets skönhet tar andan ur mig och DET Grekland vill jag forfarande skall bo i mitt hjärta.

    Marika

  3. Fina bilder. Jag kämpar för att stoppa guldgrävarna här i norra Grekland, ett företag ifrån Canada väntas förstöra vårt vackra Halkidiki. Utsläppen är giftiga och förstör både bin, fisk, natur mm. El Dorado som företaget heter köpte marken för en spottstyver och väntas tjäna miljarder på guld, koppar mm. Tror inte vi har så stor chans att ändra på situationen, men man kan inte bara sitta med armarna i kors. Tragiska siffror är att 3.500 greker förlorar sina jobb varje dag, minst 15.000 statsanställda ska avskedas…Hjälp, finns det ingen som kan stoppa detta vansinne?! Hälsningar ifrån ett vårgrönt Grekland, snart blir det rött överallt av blommande Vallmon!

  4. Så fantastiskt vackert land! Hoppas att Grekland reser på sig igen och att de rasistiska partierna försvinner. Och att folk får det bättre. Demokratins vagga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *