Atenska äventyr

Inledde dagen med en powerwalk i Atens vackra riviera.

Jag köpte en av Greklands största söndagstidningar To Proto Thema för att i mittuppslaget upptäcka min rumpa som de publicerade från Instagram utan att fråga om lov. Upphovsrätt verkar inte vara deras tekopp direkt.

Igår natt gick jag en sväng förbi Bouzoukia där Paola, en av Greklands hetaste sångerskor uppträder just nu. Någon kris märktes inte av där direkt. Det var bara en stylist som klagade över att artister börjat klä sig i billigare grekiska designmärken och hennes tidigare resor till Paris och Milano avtagit de senaste åren.

Eftersom mitt liv är fullt av tvära kast mellan olika kulturyttringar besökte vi det fantastiska Akropolis-museet där vi fick exklusiv guidning av museichefen Dimitris Pantermalis. Här finns amasonerna, de saknade Parthenon-friserna som britterna snott och Nike-statyer som är oemotståndliga i sin perfektion.

 

Sen föreläste jag tillsammans med Susanna Alakoski och Anneli Jordahl om klass i litteraturen på Svenska Institutet i Aten. Därefter väntade middag på Dionysos med utsikt mot Parthenon:

 

Dela på

4 Svar på “Atenska äventyr”

  1. När jag såg din rumpa på din blogg så undrade jag hur länge det skulle ta innan jag fick se den igen……det dröjde inte så länge. Var stolt över din kropp, det syns att du är rädd om den! Vad är viktigare än att ta hand om sig själv? Ha det så bra. Kram

    1. haha jag är dessvärre inte det minsta rädd om min kropp, jag äter som en häst, bakelser och en massa mat varje dag och jag hinner sällan träna. Men det ska bli ändring på det! Snart är det Yogaretreat och Träningsresa på Santorini! Kram och tack!

  2. Jag var fotomodell när jag var ung, åt som en häst och vägde 57 kg till 174 cm längd, det ändrades tyvärr när jag kom in i klimakteriet, jag gick upp ca 20 kg! Jag har lyckats gå ner 10 kg av dem men håller mig i form med Yoga och långa promenader, ganska nöjd i alla fall med mig själv. Jag har aldrig varit på Santorini, det skulle ju ha varit roligt att vara med på träningsresan men det är inte möjligt när man är en fattig grek sas. Kram till dig också.

  3. Jag är också otroligt imponerad av din kropp. Du är så vacker helt enkelt. Ursäkta om det är creepy med en man som skriver en sådan kommentar men du är helt enkelt bara väldigt vacker att se på. Så snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *