Birthday-celebration by the sea

Här kommer några bilder från ett episkt födelsedagsfirande på min grannkrog Ithaki i Vouliagmeni med 35 vänner från världens alla hörn med en åldersspridning från 7 till 67 år. Min fotografkompis Pavlos Efthimiou som numera pendlar mellan Mallorca och Bali i brist på jobb i Grekland knäppte med sina magiska fingrar.

DSC_3599
DSC_3613
DSC_3761
DSC_3795
DSC_3568
DSC_3717
DSC_3659
Fler bilder finns på Karolina Strömgrens eleganta blogg HÄR. Fina presenter och lyckönskningar fick jag och ett år till på nacken som förhoppningsvis gör mig lite visare. Det är en ynnest att få åldras. En lycka att känna kärlek och våga vara mer selektiv, stark och sårbar på en och samma gång. Tack till er alla.

Dela på

4 Svar på “Birthday-celebration by the sea”

  1. WoW! Fyller du även 27 Juli!?! Jag oxå ~ blir jätterörd att vi firar på samma dag ~ att mammorna var våra förebilder! Min Far byggde hus ~ din Far putsade dess Fönster! GRATULERAR ALEXANDRA!

  2. WOW WOW DAMN VAD VACKER DU ÄR!!?? Jag blir inte lite avundsjuk! Vilket mästerverk skönhet du är alltså! Holy!? och din lilla dotter såå vacker!!GRATTIS på 20- årsdagen i efterskott!?

  3. Du är helt fantastiskt vacker Alexandra! Från topp till tå. Ditt namn. Ditt ansikte. Din kropp. och allra mest, din personlighet och ditt vänliga sinne 🙂

    /Beundrande främling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *