Blås varandra i ryggen!

God morgon vänner! Hoppas ni mår fint och att ni hör fågelkvittret trots vinterkylan. Jag försöker hålla hoppet om våren vid liv. Igår fick jag ett fantastiskt besked. Marita som nyligen gick min Boost Camp- skriv- och träningsresan som jag ordnade på Koh Lanta kommer ut med en bok! När hon kom till kursen vågade hon knappt berätta att hon skrev på något. Efter våra skriv- och peppövningar och tokiga träningspass där hon fick stå på huvudet avslöjade hon sin hemlighet. Jag läste och blev förtjust Jag masserade hennes ego, poängterade hennes storhet och gav henne feedback, tips och råd. Nu kan ni snart läsa en viktig bok som handlar om hur man bäst hanterar varannan veckas liv för barnens bästa. Och jag blir så lycklig för att jag kunde blåsa henne lite i ryggen. Att jag kunde vara med och övertyga en människa om hennes egen inneboende storhet. Att jag kunde vara med och förlösa kreativiteten och självkänslan. Kanske borde jag byta jobb och bli lärare istället, tänker jag allt oftare. Idag åker jag till Eskilstuna för att tala om mina böcker och peppa elever.

Snart kan ni också anmäla er till min nästa Boost Camp, Pascalidous Powertrip, där vi ska träna, yoga, göra peppövningar och överträffa oss själva på den magiska ön Santorini. Boka redan nu första veckan i September där vi får nöjet att yoga med bästa Malin Berghagen. På  FB hittar ni också sidan Frontkick där ni kan få veta mer om mina resor. Och för er ensamstående föräldrar som inte kan lämna barnen för att åka iväg en vecka för att investera i er egen utveckling håller jag på och förbereder en resa där vi kan ta med våra barn!

Igår var jag förresten på Publicist Klubben där Stina Dabrowski ledde en debatt om ”Konsten att vara opartisk”. Det kan ni titta på HÄR efter 44 minuten.

Må gott, peppa varandra och sprid era vackra leenden!

704x396(ByMaxScale_TopLeft_Transparent_True_True)

Dela på

2 Svar på “Blås varandra i ryggen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *