Sagolika semesterdagar på Santorini

God morgon och God månad från min favoritplats i världen – Santorini:

Dagens outfit eller dagarnas outfit är turkos turban från okänt inköpsställe, La Perla-bikini, Rayban och Hawainas. Det är allt jag behöver och jag skulle helst gå i denna outfit året runt. Inget hårfix, ingen smink, inga kläder. I en natur som får fåfängan att blekna. Ett dramatiskt landskap som sätter livet i perspektiv och får vardagens förtretligheter att bli inget annat än just förtretligheter.

Den här klippan heter Skaros och ligger framför Grace Hotel i Imerovigli där vi bodde häromdagen. Jag kunde inte motstå frestelsen och klättrade nästan ända till toppen. Utsikten är hisnande.

Efter den dagliga morgonpromenaden får fötterna sin belöning. Frihet åt fötterna!

Sen middag på Sea Side i Perivolos bestående av en massa sallader, fisk och skaldjur. Här getostsallad med karameliserade morötter:

Igår åt jag en carpaccio på nyfångad tonfisk med kapris, olivolja, basilika på Psaraki i Vlyhada som jag kommer minnas länge.

Nu bor vi på Therme Villas i närheten av byn Megalohori som är värt ett besök för er som är i krokarna. Morgonpromenaden ledde oss till en av öns många kyrkor:

Nu dags att ta sig an en ny dag. Sista dagen på Santorini. För denna gång. En solhälsning, en morgonpromenad, frukost på terassen och sen kan vad som helst hända. Jag är redo för allt.

Kärlek och ljus till er alla.

 

 

 

 

 

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *