Intellektuell elasticitet med fajtinghjärta

Hej alla fina! Hoppas ni mår bra. Återanpassningen till vardagen har varit som en månlandning.

Manusdeadline, Ring P1, storstädning hemma efter en månads frånvaro, tvätta igenom sommarens minnen, fylla kylskåp och välkomna vardagen. Snart kan jag till och med andas ut. Jag ser det där klyschiga ljuset i tunneln. Så fort boken är lämnad till tryckeriet ska jag fira.

Imorse var det dags för ”Ring P1” på Sveriges Radio. Inför inringarnas samtal körde jag lite stretching. Det krävs ett elastiskt intellekt för att hantera alla inringare.

Sen var det dags för lite sparring med en superfajter som jag ska försöka träffa regelbundet. Vi får se om det håller den här gången. Men vi är båda motiverade. Ni kommer få följa utvecklingen.

Johan Lindqvist har tränat allt från gymnastik till hockey och alla kampsporter och tävlar i VM och gör stunts. Varför nöja sig med något sämre? Nu hoppas jag snart se ut som han. Åtminstone i vissa kroppsdelar. För att kunna äta mina bullar och bakelser och mastodontmiddagar utan eftertanke.

Nu får vi hoppas att jag träffar Johan igen. Att vårt första möte inte blev vårt sista. Att jag inte dribblar bort träningen och prioriterar en massa jobb istället. Håll tummarna.

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *