Grovjobb och Glitter

Hej vänner och ursäkta frånvaro föranledd av Ring P1 och slutspurten i min kommande bok och en del skoj. Häromdagen besökte jag Per Schlingmans välbesökta bokrelease där jag stötte på Ulf Ekberg som just pluggat på Harvard. Det vill jag också. Jag drog på mig min grekiska strandklänning eftersom jag inte hann stryka och slog det otvättade håret i en knut.

Den underbara fotografen Karin Törnblom skickade bilder. Tack Karin. Igår kväll var det dags för Snabba Cash-premiären och här skymtas slagna smalben efter två thaiboxningspass med Johan Lindqvist. Jag har sådan träningsvärk att jag knappt kan stå rakt längre:

Underbar och älskad av alla är Martina Haag! Och Mattias Padin Varela var superstar i Livet De Luxe:

 

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *