En vecka i välbefinnandets värmebölja!

Välkomna till vårt atenska hem. Ett litet näste med det stora blå som en vidöppen famn.
Vårt atenska hem

 

Eftersom jag är så flitig på Twitter, Instragram och Facebook hinner jag inte alltid med min blogg. Men bättring lovas under sommaren när lugnet infinner sig och ni får följa med på mina äventyr kring mitt älskade Mare Nostrum. Det blir både träningsresor och detox och nöjen och mat och resetips i mitt härliga Hellas.

Just nu är Melina och jag i Aten. Som vanligt inleder vi alltid vistelsen på frisersalongen Waldert Hair Fashion i Kypseli i centrala Aten. Melina älskar att bli ompysslad samtidigt som hon får leka med frisörens chiwawa. Här får hon dessutom färga håret rosa och grönt.
Melina frisersalong

 

Melina frisersalong

 

Sen är det sol och bad och häng med vänner. Vi flög ner med underbara Lo Kauppi och hennes son Lorens som är Melinas dagiskompis. Det blev lek i parken och middag på Piazza Kalamaki i Vouliagmeni där Melina beställde souvlaki, friterad calamares, giouvetsi och kokt vildgräs och spenatpajer.

IMG_3144

 

IMG_3143

 

Häromdagen var vi bjudna till Sveriges Ambassadör i Aten Charlotte Wrangberg som är en underbar kvinna. Vi talade om situationen i Grekland och Sverige medan Melina passade på att ta ett dopp i den härliga poolen.

IMG_3215

 

I Aten passar vi på och går till Greklands bästa tandläkare, min kompis Mari Stridborg:

IMG_3812

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *