En rak höger fylld av kärlek!

Hej! När min lilla dotter är i Thailand med sin pappa finns det lyckligtvis omtänksamma vänner som fyller tomrummet med kärlek. Micke Nyqvist har agerat flitig storebror så i fredags var det Östeuropeisk kotlett på Central på Nytorget.

I lördags ryckte min kickboxningstränare tillika nya bästis Richard Seifert in och tog med mig på sagolikt syriansk bröllop i Södertälje. Utanför damrummet tog jag bild på dessa eteriska varelser:

I söndags bjöd Richard mig och Micke på ett minnesvärt kampsportspass. När vi sparrades lyckades Micke ge mig en rak höger rätt i nyllet. Det var inte så mycket smärtan som fåfängan som gjorde ont. Kanske blandade han ihop mig med Tom Cruise. Kanske borde jag dansa balett istället. Vi firade att jag överlevde med en brakbrunch på Riche. Imorgon är det dags för min talkshow ”Pascalidou i P1” som bl.a. handlar om svensk vapenexport. Lyssna kl. 15.03.

 

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *