Smärtlindring & Boot Camp

God lördagmorgon! Häromdagen landade en prinsessa och en annan lyfte. Min treåring flög till Thailand med sin pappa och lämnade ett längtande mammahjärta bakom sig. Skype är smärtlindringen. Nu firar jag lördagsmorgonen med att skriva en lång artikel som får mig att rysa. Ni kommer snart att få läsa den. Smärta och saknad är bra bränsle. För övrigt förbereder jag en hälsoresa som kommer stärka kropp och själ. En Boot Camp Beach 2012. Följ med! Det är bara 12 platser kvar.

Onar betyder dröm på gammelgrekiska
Följ med på en drömresa till Andros i Kykladerna, en magnifik ö i Egeiska havet. En perfekt retreat för inre och yttre skönhet. En Boot camp där vi trimmar kropp och själ och njuter av helande havsbad och naturupplevelser. En spirituell spa-vecka med yoga, dans, kickboxning och vandringar i en magisk miljö. Temat är tillbaka till naturen.


Boende: Vi bor i traditionella stenhus byggda av naturliga material i elegant inredda rum i St Nicholas helarens hemliga vik som bjuder på spektakulära solnedgångar i turkosblått välgörande vatten. Hotell: www.onar-andros.gr

Mat: Den makrobiotiska maten som bjuds är organisk, närodlad med grönsaker och frukt som rensar och vitaliserar kroppen

SCHEMA:

7 – 9.00 Yoga & Meditation

9-12.00 Frukost och havsbad

12-14.00 Lunch 14-16.00 Siesta / Havsbad /Tid för massage

17-18.00 Vandringar/ Dans/ NIA på stranden

18-19.00 Kickboxning/ Kampsport / Cirkelträning

19.00 – Middag Kvällsprogram med dans eller meditationer

Datum: Torsdag 24 – 31 maj 2011. Den 24 maj ankomst Aten och transfer till Rafina där vi övernattar. 25 maj tar vi morgonbåten till Andros (2h) där vi körs med jeepar till Onar.

Pris: 16.000 kr. där allt ingår. Logi del i dubbelrum inkluderar tre måltider om dagen och alla klasser. Direktflyg med Norwegian från Stockholm till Aten, en övernattning i Rafina, båt till Andros och jeeptur till hotellet.

Packa: Badkläder, träningskläder, gympaskor, flip flops, solskydd, dagbok. Glöm resten!

Instruktörer

Sol Schmitz är ledarskapscoach och inspirationskälla utbildad till Psykosyntes terapeut, Hypnos Terapeut, NLP Practitioner och instruktör i NIA och Afro Power Dance. Hon är Yoga Lärare Certifierad av Int. Yoga Allience och undervisar Ashtanga Vinyasa, Iyengar och Anusara i Latinamerika, Grekland och Sverige. Sol inspirerar oss att möta oss själva på yogamattan, att lekfullt upptäcka och utveckla kroppen och sinnet.


Richard Seifert -Tvåfaldig Världsmästare i  Kickboxning och Sanshou 2010-2011. Richard har över 21 års erfarenhet av kampsport. Med en framgångsrik kampsportskarriär och 8 års erfarenhet som Personlig tränare, samt en passion för hälsa och kostvanor kommer han att kicka oss till en bättre livsstil. www.richardseifert.se

Alexandra Pascalidou

journalist, författare, programledare som nyligen gjorde dokumentären ”Vad är det för fel på grekerna?” i SVT och den prisbelönta ”Min stora feta, grekiska kokbok” Bonnier fakta. Alexandra var elitgymnast som ung, amatörtränade kampsport och yoga i några år och föll för dansen i ”Let’s Dance” i TV4. Hon har deltagit på Boot Camps och Yoga Retreats runtom i världen. www.pascalidou.se

Alexandra är vår ciceron som inviger oss i Greklands hemligheter och inspirerar oss till att bli mer av de vi är.

Anmälan: Kontakt: alexandra@pascalidou.se Platserna är begränsade så det är först till kvarn som gäller.

Dela på

Ett svar på “Smärtlindring & Boot Camp”

  1. Jag stödjer ”Greece is changing” – en kampanj för att kommunicera allt som Grekland har gjort i form av reformer och för att kommunicera de resultat som redan uppnåtts! En sida som befinner sig i TOTAL radiotystnad i populär media! Reformer som ökar Greklands konkurrenskraft idag och framförallt i framtiden. Gör du? I så fall gå in på denna sida och läs mer om vad som gjorts och gilla deras sida på Facebook!
    http://www.greeceischanging.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *