Välkomna till min värld

Välkomna till Damernas Värld. Välkomna till min värld. Vild och omvälvande. Vardaglig och äventyrlig. Ghetto och glamour. Rolig och rosenrasande. Fåfäng och flärdfull. Grådaskig och osminkad.

Följ med på en resa i moderskapets mysterier och världspolitikens vansklighet. Trender och TV. Mat och människor. Resor till inre skrymslen och fjärran destinationer. Följ en periodare i träning som helst sträcker sina lårmuskler på en soldränkt sandstrand i gryningen. En atletisk själ i en kropp som hittar hundra bortförklaringar för att slippa släpa sig till gymmet. En rastlös och rotlös kosmopolit med kliande längtan efter att få upptäcka världen.

Tidigare har jag skrivit i Metrobloggen och Your Life – klicka och scrolla så ni får en inblick i det förflutna som förevigats i den virtuella världen.

För att lära känna varandra svarar jag gärna på era frågor. Vi kör en speed-dejting helt enkelt så att vi kan bli vänner.

Ni hittar mig även på Facebook och Twitter @pascalidou.

Dela på

3 Svar på “Välkomna till min värld”

  1. Tack för inbjudan! Grattis till ditt nya blogghus och ser fram emot att följa dig kära, inspirerande och kloka vän. Kram

  2. ..Älskade lilla (STORA) Alexandra,skriver stora för att du är en stor själ,ock lilla för att dyra ädelstenar kommer i små paket..gillar verkligen din blogg och jag önskar dig all lycka med den i framtiden…den där Bootcampen som du annonserar om gör mig sjuk av avund..du kanske inte vet men jag har blivit en yoga fantast dom sista åren..ett helt underbart sätt att hålla kroppen i trim utan massa tyngdlyftning o dyl…utan dumma apparater ,för både det ena och det andra…..LYCKA TILL än en gång….P&K…

  3. Yasou Alexandra! Finemang att hitta din nya blogg… Skall bli intressant att följa…Jag föjde när din metroblogg, där jag också fanns med några korta år, bla. när din Melina föddes och jag skulla sända dig hela häeskaran av Änglar till din förlossning, men det var så jobbigt så du glömde bort deras närvaro… Smile – det var just därför jag sände dem… Nåväl, allt gick bra – h mikrh egine megalitteri….
    Jag är facinerad av den klassresa du gjort-gör varje dag. Med huvet på skaft och hjärtat på rätta stället, sagt på ren svenska… Du kämpade på och kunde välja vad du skulle göra. Studera. Vara intresserad av människor och människors villkor.
    Speciellt med tanke på lilla prinsessans Estelles födelse och alla kommentarer… Att hon inte skulle få välja vad hon vill göra med sitt liv. Konstigt. Det är ju inte många människor som har den djupa och starka drivkraften INOM SIG och förstår att utnyttja människor i omgivningen som kan få betyda ngt. för just mig. Jag är en av dem som inte blivit det jag ville mest av allt, men nu håller jag på att ändra kurs och skall gå på kurs. Läsa utan att få betyg-intyg-diplom, bara för förkovrans skull !!! Att bli hel människa är aldrig för sent! TACK för att du fortfarande är Alexandra from Greece i hjärta och själ! Evge…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *