Följ med mig & Malin Berghagen till Santorini i September

2013-05-25 06.23.04

Nu är det äntligen dags igen för min nästa resa! Det jag kallar för Pascalidous Powertrip & Berghagens Boot Camp!

Efter förra årets succé har vi nu spikat första veckan i September på Santorini – världens vackraste vulkanö!

Välkomna till en vitaliserande vecka som blir en rivstart för hösten eller en omstart i livet. Genom fysiska och mentala övningar stärker vi både kropp och själ!

Som ciceron leder jag er genom grekiska gränder och livets labyrinter. Malin Berghagen inviger oss i yogans ljuvliga värld i soluppgång och solnedgång. Vi varierar träningen med allt från strandpromenader till kampsport, vi gör skrivövningar, mediterar i lavasand, simmar i Egeiska havet och klättrar i klippor.

På kvällarna äter vi makrobiotiska middagar på mina favoritkrogar där prisbelönta kockar gör underverk med organiska, närodlade råvaror och ni introduceras i den lokala kokkonstens och kulturens hemligheter.

Välkomna till en exklusiv Yoga & Mat- resa där kroppen utmanas fysiskt, sinnet stärks och själen belönas med skönhet, avkoppling och magisk mat.

Lämna stress och måsten hemma, släpp kontrollen, packa ner strandtofflor och saronger, dagbok och badkläder och låt mig ta hand om er!

Datum: Lördag 30 augusti – 6 september 2014 Avgångar från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn.

Pris: 16 000 kr. I priset ingår del i dubbelrum på fyrstjärnigt SPA-hotell, flygresa, mat ombord, transfer, frukost och middag, träning, övningar, föreläsningar och överraskningar.

Pris för enkelrum: 19 000 kr

Först till kvarn gäller då deltagarantalet är begränsat. Maila kort information om dig på: resor@pascalidou.se 
IMG_6423

Dela på

6 Svar på “Följ med mig & Malin Berghagen till Santorini i September”

 1. Å, så härligt igen!!!

  Är redan anmäld till en vandrings-linedance resa till Lappland just då!

  Lycka till med resan

  Kram Margareta

 2. Hej!
  Så synd att alla härliga resor är när det inte är lov från skolan! Är lärare och det fungerar inte att vara ledig under terminen. Hade så gärna åkt med er!

  1. Jag ska arrangera flera resor så att ensamstående med barn och människor som inte kan ta ledigt hur som helst ska kunna följa med! kram och lycka till med skolan och missa inte P1 Debatt på söndag som handlar om skolan. Eller kom till Kulturhuset!

 3. Så typiskt att jag redan är på en annan grekisk ö just då. Har upptäckt yogan denna termin och hade gärna följt med er. Får hålla utkik efter nästa resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *