Om konsten att bli ett konstverk, skaffa sig storhetsvansinne och fira smekmånad med sig själv!

Rubriken alltså. Lång och spretig och en varningssignal för Jantelagsivrare. Men vi kommer dit. Först tar vi en omväg till Santorini. Kärlekens ö. I somras tillbringade jag några magiska dagar med min älskade på Grace Hotel som ni ser på bilden. Vi klättrade upp på klippan till höger och andades in skönheten och jag kan inte minnas att jag någonsin känt mig så lycklig.
_Santorini-Grace-Restaurant-by-Divercity-and-mplusm-yatzer-12

Santorini är ön som lockar bröllopspar och smekmånadsfirare från hela världen. Jag förstår dem. Men nu vill jag ta med Er på en resa där vi firar smekmånad med oss själva. Varför vänta på ett bröllop när man kan fira smekmånad när som helst? Vi åker på en kärleksresa och lär oss älska oss själva för att investera i denna livslånga relation. Vi leker, njuter, tränar, tystnar, talar, skrattar och jag delar med mig av alla mina tricks och finter som gjort mig till den överlevare och fighter jag är.
jag guidar er genom mina hemligheter på vulkanön, inviger er i den grekiska levnadskonsten och livsfilosofin, bjuder in er till grekiska gourmetmiddagar och vi yogar med underbara Malin Berghagen! Malin är en unik människa! Så varm och vis, generös och rolig. Jag vill vakna och somna med henne. Jag vill åldras med henne och dela hemligheter och bus. Det är bland annat därför jag ordnar den här resan med Malin. En egotripp där jag syr ihop min egen drömresa, med min drömträning, mina drömbehandlingar och peppkickar, min drömmat, på min drömplats i världen. Varför kompromissa när man kan få det bästa av allt?
Så anmäl er idag på resor@pascalidou.se. Imorgon kan det vara för sent. Och kika på Facebook-sidan Frontkick AB på bilder från förra året.

Grattis på Greklands nationaldag förresten. En dag som uppmärksammas och hyllas av självaste president Barack Obama. Här kan ni läsa mer!

Just nu sitter jag på tåget från Borås via Herrljunga till Stockholm. Igår föreläste jag om min bok ”Kaos- ett grekiskt krislexikon” på Borås Kulturhus för en fantastisk publik. Arrangören Marie-Louise visade sig vara dotter till Arne Weise och syster till Andreas som jag slog ut i Let’s Dance. På plats var dessutom min gamla klasskamrat från Knutbyskolan och Rinkebyskolan, Tatiana Mavrokefalidou, som jag skriver om i min första bok ”Bortom Mammas Gata”. Tatiana flyttade hem till Grekland, gifte sig, skaffade barn och för tre år sen, när krisen drabbade familjen, återvände hon till Sverige. Denna gång inte till Rinkeby utan Borås där hon har släktingar. Så det blev ett kärt återseende som fick att känna mig som ett barn igen. Där satt vi i mörkret och kvällskylan på en parkbänk, precis som då vi var tonåringar, och tyckte världen var konstig. Enda skillnaden var några rynkor och gråa hårstrån och hennes vackra dotter som går i gymnasiet.

Dagens höjdpunkt är att jag numera är ett konstverk. Låter det som att jag fått storhetsvansinne? Det borde jag. Det borde ni också. Jag är i alla fall Rättvisans Gudinna enligt konstnären Gunilla von Werder. Ni måste kolla klippet HÄR. 

Dela på

Ett svar på “Om konsten att bli ett konstverk, skaffa sig storhetsvansinne och fira smekmånad med sig själv!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *