Följ med på Boost Camp sista veckan i Maj!

Är du trött? Ensam? Saknar du semesterplaner och resesällskap? Behöver du väcka kroppen efter vinterns dvala?

Följ med mig och fantastiska yogaläraren, journalisten och författaren Karin Björkegren Jones på en inspirerande vecka till Kreta och fyll på med extra kraft och energi. Med hjälp av yoga samt olika sorters träning och gudomlig mat får vi hjälp att plocka fram styrkan och glädjen inom oss. Att lära oss älska vår kropp är också att ta hand om den och våga utmana oss själva. Med yoga, powerwalks och annan träning som vattengympa, cirkelträning, bodypump samt spännande föreläsningar och övningar kommer vi den här veckan att grunda fötterna för att stå stadiga, rota oss samtidigt som vi öppnar upp i höfterna, bygga styrka, väcka kroppen, utmana och sträcka på oss. Vi lär oss att våga ta plats på yogamattan för att sedan bära med oss känslan hem. Det här är en vecka utan pekpinnar och måsten. En inspirerande vecka för dig som behöver fylla på kraft och energi, glädje och livslust. Eller som bara har lust att följa med på en härlig, lyxresa med spännande människor. Här kan ni klicka och anmäla er. Vi rivstartar sommaren och återvänder saltstänkta, solkyssta, viga, starka, smidiga, smarta redo att ta oss an livets utmaningar. Det här är förresten Karins senaste bok som ni alla borde läsa!yoga---fysisk-och-sjalslig-detox

 

Dela på

4 Svar på “Följ med på Boost Camp sista veckan i Maj!”

 1. Hej Alexandra !

  Denna fråga har inget att göra med ovan träningsresa (även om jag gärna hade följt med på den) utan om ett recept från din kokbok!
  Har lagat massa rätter från den men nu ligger den nedpackad eftersom vi håller på att renovera ett rum dr alla våra böcker förvaras!

  Några kompisar kommer på lördag för att planera vår obligatoriska hösttesa till någon grekisk ö, och då vill vi självklart bjuda på grekisk mat och bland annat ”köttbullarna” minns inte kryddorna som skall vara i!

  Skulle bli så glad om du har tid att skriva vad det är i mer än färs!

  En fin torsdagskväll önskar jag !

  Kram från Ulla på Tjörn

  1. Hej och tack kära Ulla! Så glad jag blir att ni tycker om min kokbok och att den kommit till användning. Jag brukar spetsa köttbullarna med öl, vitlök, färsk persilja, salt och peppar,kanske lite muskotnöt. Använd de kryddor du tycker om. Grekisk matlagning ger stort utrymme åt den egna smaken! Stor kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *