Från Nyhetsmorgon till ”Best of Sweden”

God morgon och God långfredag för er kristna ortodoxa som nu firar påsk. För mig blir det en riktig långfredag som började imorse i Nyhetsmorgon där vi diskuterade interna SD-stridigheter, svenska soldater, straffad Zlatan och fotbollsvåldet som vi förresten ska debattera vidare i nästa P1 Debatt nästa söndag, 19 april, 16.00 på Kulturhuset i Stockholm. Här kan ni se klippet.

Älskar att våren står för tröskeln och att jag äntligen kan bära vitt.

IMG_0080

För er som undrar kommer kostymen kommer från svenska designern Marville och örhängen från Caroline Svedbom. Jag stödjer svenska designers som behåller balansen mellan feminint och maskulint. Då kommer jag till min rätt. Jag älskar klänningar för att de underlättar livet genom att man är välklädd i ett enda plagg och jag älskar eleganta kostymer som känns som en trygg uniform.  Nu reser jag vidare till Vara Konserthus för att presentera Sveriges okända världsstjärnor inom ramen för turnén ”Best of Sweden”. Efter succépremiären på ett fullsatt och dansande Kulturhus i Stockholm, avverkade vi Uppsala igår, imorgon väntar Stora Teatern i Göteborg och sen Spira i Jönköping på söndag. Ni som vill ha friplåtar kan skriva namn och stad i kommentatorsfältet så fixar jag in er. Ni kommer få uppleva magisk musik av bl.a. världskända Ramy, en av den arabiska vårens och egyptiska revolutionens frontfigurer som torterades och sedan fick en fristad i Malmö. Safoura Safavi sjunger farsispanska flamencos, Habib Moussa är Assyriernas egen Evert Taube, Naser Razzazi är kurdernas megastjärna och Osman Eritreas egen Elvis var låtar framförs i Eritreas Idol-tävlingar just nu. Välkomna! 10985656_964530070246811_5805995638601772345_n

 

 

Dela på

9 Svar på “Från Nyhetsmorgon till ”Best of Sweden””

 1. Hej Alexandra,

  Glad Påsk!

  Du är smart, roligt och snygg, m.m. Tittade imorse på TV 4 och undrade varför du är inte ofta på TV? Du borde till och med ha detta program :).
  Alla är rädda för din smarthet, ärlighet och framförallt din framgångsrik attityd :). Lycka till och trevlig helg!
  Kram!

 2. hej
  förutom att jag stöttar det du gör offentligt sen mosaik-tiden så en friplåt till Malmö, snälla. Jag är Ib&Lou cavlings mormor, Trevlig helgVera

 3. Bästa Alexandra!
  Jag hoppas att ditt mående speglas i din yttre fräscha,snygga look, och inte är en målad fasad.
  Jag hade gärna åkt till Vara men med influensans efterdyning i form av hosta vill jag inte störa andra besökare
  Må bäst och ha en underbar påskhelg
  Glad påsk
  /Tomas

 4. Hej vackra sköra härliga kraftfulla Alexandra!
  Som ett fan av dej och musiken önskar jag att få en friplåt av DEJ ikväll till Best of Sweden i Göteborg! Det skulle vara som att få en autograf – fast bättre
  Lev väl!

 5. HEEJJ! Vill tacka ännu en gång för den underbara föreställning ni framförde ikväll på Spira i Jönköing.O jag vill tacka dig speciellt för din utstråling o presentation.Jag är så glad över våran lilla pratstund :D/ Den unga tre barnsmamman som fortfarande e kär 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *