8 Svar på “Greek crisis in pictures”

  1. Sverige med flera länder borde gå ut och be offentligt om URSÄKT till de grekiska folket för att ha kallat dom lata!!? De har jobbat fler antal timmar än svenskarna, och mest av alla europeiska länder!! Äldre greker där nere och som aldrig tagit ur någon pension, trots de är runt 80 år och fortsätter jobba! Och de har fler jobb per person! Så då kan man säga att svenskarna är lata då? Här kan man nog tala om att ”kasta sten i glashus” alla som går på grekerna har mindre att komma med själva! – Skäms på er!

  2. Den här illasinnade smutskastningen byggd på lögner gentemot de grekiska folket, har gett Grekland en stämpel som de som satt den där, vi i norra europa, är vårt ansvar och skyldighet att tvätta bort nu!! Inte annat än en ond nedåtgående spiral, som gör detta betydligt svårare, att vi i övriga länder inte tar itu med detta!

  3. Hur långt räcker den grekiska krishumorn? Det handlar om att plagiera orden till sitt livsmanus och låna pengar till sitt liv. Demokrati är ett grekiskt ord. Mytomani likaså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *