Heja Loreen! Heja Sverige!

Hej från Onar, Achla Beach på Andros och min Yoga Retreat & Boot Camp där jag själv inte kan delta eftersom jag är sjuk. Men jag tittar på och njuter av naturen, tystnaden, sällskapet, maten, havet och stranden. Igår kväll samlades alla vi svenskar på rummet och tittade på Eurovision Song Contest och trots att jag inte tyckte att det var lika snyggt bildproducerat som i SVT så blev vi alla överlyckliga över den svenska storsegern! Grattis Loreen! Så bäst, så cool, så imponerande. Nästa år kommer festen till Stockholm och det ska bli ett enda nöje att få välkomna världen! Nu tillbaka till naturen. Kram på er!

Dela på

5 Svar på “Heja Loreen! Heja Sverige!”

  1. Göteborg kan vara en värdig stad att håll Eurovision Song Contest i, tycker jag! Vi vill ju inte se några mer fiaskon med massa tomma stolar i Globen!? Nej, jag skojar bara! Men sant är att Annelie Hultén skulle välkomna ett sådant evenemang!!! Må bästa stad vinna!!!

  2. Inte säkert att det blir i Stockholm nästa år. Malmö och Göteborg vill också ha ett ord med i laget:-)

  3. Alexandra!

    Du borde gå på en ordentlig hälsokontroll – blodprov och rubbet. Det är inte normalt att vara sjuk så ofta och länge som du har varit på senaste tiden.

    I all välmening,

    Hippokrates

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *