Hippoterapi i Barcelona och den spanska krisen

”De är korrumperade hela högen och de gör det omöjligt för mig att rösta på dem igen”, säger min kompis, nattklubbsägaren och filatelisten Roberto, med huvudet böjt över sin digra frimärkssamling och sina antika romerska mynt. Han är företagare. Han är högerliberal. Han bor i Barcelona och är mer spanjor än katalan med separatistdrömmar. Häromdagen hängde jag hemma hos honom och hans fantastiska fru, hundhalsbanddesignern och djurrättsaktivisten Klea från Mälarhöjden, deras fyra barn, fem hundar och en massa fåglar i deras moriska palats. HÄR kan ni läsa resten av min kolumn från Spanien och krisen som hamnat i skuggan av den grekiska.

Kleas grymma hundhalsband ”Barcelona Dogs” hittar ni förresten HÄR. Bland annat bärs de av Yogagirl, Rachels hundar.

Klea bjöd mig också på hippoterapi, hästhealing, i söndags i Can Alzina när jag mådde som sämst. Jag red på hennes fantastiska Baccara och kände mig som en amazon. Trots att jag inte kan rida. IMG_9383

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *