Jag och Angela Davis

En gammal dröm har gått i uppfyllelse. Idag, här i San Fransisco, fick jag träffa Angela Davis. Människorättsaktivisten, filosofen, professorn, författaren, feministen, antirasisten. Det var ett magiskt möte och jag fick så mycket kraft och klarhet. Givetvis ska jag skriva om detta här så fort jag har smält allt. Just nu är jag mest stum. Kärlek och respekt till er alla. Och för att citera Angela Davis: Acceptera inte det ni inte kan förändra. Förändra det ni inte kan acceptera.

IMG_9537

Dela på

3 Svar på “Jag och Angela Davis”

 1. Så bra sagt. Det människan skapat och har skapat genom alla tider är inte en naturlag. En naturlag är något som människan inte kan förändra. Jorden är rund, månen har sina cyklar, naturen finner sin väg oavsett hur människan gör. Detta är naturlagar som människan i de första två inte kan ändra, i den tredje har möjlighet att påverka. Men vad vi människor, hela mänskligheten har skapat kan vi människor också ändra på för detta är och kommer aldrig heller att bli en naturlag. Jag har aldrig och kommer aldrig att acceptera det jag inte kan förändra och jag kommer aldrig sluta att ställa frågan: varför?
  Jag är du

  1. Rättelse: Jag har aldrig och kommer aldrig att acceptera det jag kan förändra och jag kommer aldrig sluta ställa frågan: varför?

 2. Kloka ord !

  Och sen The adicts (punkbandet) låt just like me

  You say what you want to say
  You do what you want to do
  You be what you want to be
  You go where you want to go
  You say that you want to say
  You have what you want to have
  You live your own life just like me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *