Inför kvällens presskonferens med vinnarna

På plats i Metropolen Malmö igen. Här med min vän, geniet, Fokas Evangelinos, som regisserat och koreograferat några av Eurovisions bästa nummer. I år har han gjort en konstinstallation för Azerbadjan som jag älskar: 

Kvällens semifinal blir spännande och jag har många favoriter i startfältet som jag hoppas på. Däribland Grekland som har en karismatisk sångare i Ilias Kozas med Koza Mostra. Jag ska moderera presskonferensen med alla vinnare och hålla i lottningen så jag borde ta en powernap med tanke på att jag vaknade 3.00 imorse och inte kunde somna om. Vid 20 ska jag vara på arenan för hår & make och se tävlingen med den samlade världspressen. Vad jag ska ha på mig vet jag inte men jag börjar med armbandet från Rebecca:

Snart får ni fler rapporter. Vilka håller ni på och finns det något ni vill att jag frågar artisterna?

 

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *