Julklappsklipp och kickar!

Hej fina vänner och hoppas ni mår bra. Jag har varit lite seg de senaste dagarna. Det är mörkret och kylan som kryper in under skinnet in i själen. Men ett thaiboxningspass med Johan Lindqvist på Kampsportslabbet fungerar alltid som ett antidepressivt. I synnerhet för mig som äter som en häst och svullar bullar som en sockerknarkare. Idag var det höga roundkicks och slagkombinationer. Ni borde prova. Plötsligt är alla aggressioner som bortblåsta och tankeverksamheten fokuseras på vänster jabb, krokar och en rak höger. Och apropå en aggressioner, läs min krönika i Metro som publiceras imorgon och bli arga över världens tillstånd. Klicka HÄR.

Nu måste jag packa inför morgondagen då jag reser till Aten på möten och jobb. Jag packar tjocktröjor eftersom 3 miljoner greker inte har råd med elvärme denna vinter. Mina vänner varnar för att det är iskallt hemma. Idag fick jag också veta att mödrar numera stjäl sina egna bebisar eftersom de oförsäkrade inte har råd med förlossningsnotan på 800 €. Så de nyförlösta flyr med sina spädbarn i famnen utan födelsebevis. Så långt har krisen gått. Ni som ännu inte hunnit borde läsa min bok ”Kaos- ett grekiskt krislexikon” som ni kan få signerat som julklapp till era nära och kära om ni mailar mig på alexandra@pascalidou.se eller direkt till Bokförlaget Atlas. Specialpriset just nu är ynkliga 15o kronor.

IMG_2017

Idag gick jag förbi en bar där folk tittade på mig i reprisen av Malou von Sivers ”Efter tio”. Det lustiga var att gubbarna inte kände igen mig. Ni kan ju ana hur jag såg ut. Osminkad, okammad, nyboxad. Så ska jag leva i två månader nästa år. Ni får veta mer snart. All kärlek till er så länge. Imorgon hörs och ses vi från Aten.

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *