3 Svar på “Kämpa för Kärleken!”

  1. Livet är ett helvetet nu för sådana som ser ut som mig. Allt sjukligt hat sim man tillåtit växa, och låta rasistiska empatistörda psykopaters få ta över via sajter som flashback, där varken moral, eller gränser existerar! Där dessa störda människor fått ta över och diktera, hjärntvätta folk! Det påstår att detta handlar om yttrandefrihet, men det är enbart en gigantisk lögn! Dess idioter har aldrig förstått innebörden av varken ”yttrandefrihet” som de tillåter enbart en viss grupp perverterade högerextremister, eller begreppet ”demokrati”! Det använder begreppet yttrandefrihet,enbart i syfte att få utlopp för sjuka böjelser och övergrepp gentemot andra! – Det har således missat radikalt betydelsen. Upplever mer och mer i en högerextrem anarki, där gränserna suddas ut,,men stramas åt när det gäller kritiken och mot agerande mot dessa, – en mer högerextrem sadistisk diktatur växa fram.

  2. Detta visar att även för många vuxna har svårt att hantera frihet, utan att bli destruktiva gentemot andra! Der borde ha stiftats lagar som förbjöd partier som SD, så hade det kunnat se helt annorlunda ut idag, och hårdare straff mot hatbrott, för uppenbarligen förstår inte så många etik, moral, empati, och gränser annat än genom lagar och regler!

  3. Det är också så absurt att se dessa rasister agerar betydligt värre, primitivt och omoraliskt, än de anklagar invandrare för att göra! Vad är de själva då?! Men så finns det ej heller logik, intelligens i rasistiska åsikter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *