Karin Björkegrens beundransvärda resa

Jag vet inte vad det är men jag har ungefär noll energi och ingen lust att lämna hemmet. Är allmänt förvirrad och något förstrött sitter jag framför datorn och lyckas inte göra något vettigt. Trots en massa deadlines. Är det vädret? är det månfasen? Är det kostintaget eller att jag sovit dåligt de senaste dagarna?

Så går jag in och läser fantastiska Karin Björkegrens blogg som ni alla borde låta er inspireras av. Karin som jag känt i många år och som är en duktig journalist, författare och ljuvlig Yogalärare fick i juni beskedet att hon har bröstcancer. Den kraft, den visdom och det mod hon visat genom sin resa är häpnadsväckande. Och den målmedvetenheten. Häromdagen köpte jag hennes härliga ”Knipbok” som är den perfekta presenten till kvinnor i all åldrar. Tack Karin. Må du snart få bli frisk och leva i 100 lyckliga år. Minst.

Idag var jag på IKEA, köpte förvaring, ordnade Melinas rum, ramade in foton, rensade garderoben. Om det är någon som har Small, storlek 36, eller 37 i skor och behöver lite kläder och bor i Stockholm får ni höra av er. Här finns fräscha plagg som jag inte längre har plats med. Nu måste jag hoppa in i badet. Borde egentlgen Yoga men jag orkar ingenting. Bara äta nötchoklad och kolla på film. Imorgon åker jag till Göteborgs Filmfestival för att tala om film i Kris.  Kram på er alla.

Dela på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *