Livade lördagen!

Åh vilken kväll!

Efter att ha släpat min dotter, systerson och vänner till en biopremiär för att upptäcka att det var fel dag drog vi till Donken och sen Rum för Barn på Kulturhuset. Det blev en livad lördag. Sen hem för att jobba några timmar och ett par timmars siesta för att orka med festligheterna. Fortfarande jetlaggad vaknade jag strax innan åtta på kvällen helt borta. Botemedlet blev en kaffekanna och ett helt After Eight paket. Enda chokladen som fanns kvar i skafferiet.

Först firade jag fina Malou von Sivertz som fyller 60. Malou bjöd på delikata tapas, hade isbar på terassen och Live-band i vardagsrummet med självaste Lennart Ekdal som sjöng. Tapas, vin, trevliga människor och hyllningstal som fick kroppsbehåringen att resa sig. Annika Hagströms tal till födelsedagsbarnet var bland det vackraste jag hört! Amelia Adamo, Helena Bergström, Niklas & Jenny Strömstedt och Eva Hamilton var några av gästerna.

Sen var det 40-åringen Niklas Svensson som skulle firas med vin i plastmugg för 20 spänn och underhållning på scen av bl.a. Jan -”Se på mig” -Johansen. Att säga att alla var där vore att förringa festen. Fler än alla var där. Från roliga The Poodles-Kicken till Anna Maria Corazza Bildt, Lars Ohly och min gamla avdokat Thomas Bodström. En av kvällens höjdpunkter var att se Per Schlingman dansa Gang Nam Style. Glad i hågen gick jag hem och gissa vad jag gjorde där?

Jag satt och skrev till fyra på morgonen. För att vakna vid 07.30 och förbanna min förargelseväckande morgonpigga natur. Snälla Gud, låt mig sova lite längre i nästa liv!

Jag ringde lika morgonpigga Malou von Sivertz som låg i ett badkar på Berns där hon sovit i natt. Sovit kanske var en överdrift. Nu ska jag spela spel. Ni modelejon måste skaffa detta fantastiska spel, Front Row, som Melinas begåvade pappa skapat. Att både han och Melina är med på omslaget gör ju inte direkt spelet sämre: 

Kul och kreativt och innovativt spel som är den perfekta presenten för alla som älskar mode. Nu har jag en spännande söndag framför mig med Ridlektion, Läsning, Yoga och Middag. Hur tillbringar ni er söndag?

 

Dela på

Ett svar på “Livade lördagen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *